Partyflock

Zaterdag 10 April nog niks gepland? · Ontvang vrijkaarten voor Sound Feelings

 

Zaterdag 10 April nog niks gepland? · Ontvang vrijkaarten voor Sound Feelings

gepubliceerd door , op
Marcel Woods, Randy Katana, Rank 1, Yostice, Vital Phase en The Mark vertonen hun skills in Jaiselings Royal Palace in Wernhout vanuit een unieke DJ kooiconstructie die in een speciale rails hangt zodat heel de Booth voorzien van het nieuwste LED kan bewegen.

Het is een een nieuw danceconcept en er worden elke dag, tot en met zaterdag, een mooie hoeveelheid kaarten weggegeven. Wil je die vrijkaarten ontvangen stuur dan een email naar info@soundfeelings.nl en ontvang dan twee vrijkaarten in je emailbox!

Deze eerste editie met trance, hardtrance en een vleugje hardstyle is voor een ieder die van vette feestjes houdt een must om naar toe te gaan. De kaartverkoop draait reeds op volle toeren.

De doelgroep van dit festijn is breed want de muziekstijlen zijn dit ook, Yostice opent met relaxte club en zo zal er gedurende de nacht een steeds stevigere sound te horen en te voelen zijn. Aan het eind van de nacht sluiten we af met een paar stevige platen van de mannen van Vital Phase.

Het oude klooster spreekt erg tot de verbeelding bij de danceliefhebbers merkt de organisatie. Het is toch een raar idee dat lang geleden de paters hier dag en nacht verbleven om te bidden. De grote overdekte dance area waar het feest gehouden wordt was vroeger de tuin met daar nog steeds de onderaardse gangen die tot diep in de omliggende polders lopen.

De DJ’s van deze avond zijn: “Marcel Woods” deze DJ die overal ter wereld al heeft gedraaid, heeft de reputatie van een zeer veelzijdige DJ, hij voelt het publiek perfect aan, en past zijn stijl ter plekke aan aan de vibes die uit de zaal komen. Wat een hoop mensen niet weten is dat hij ook op Sensation Black en In Qontrol heeft gedraaid, toch pittige muziekstijlen die deze grootmeester naadloos aan elkaar mixt.

Randy Katana” zal de opening van de avond verzorgen, hij zal na Yostice het podium bestormen. De avond zal knallend beginnen aldus Katana. Katana draait een lekkere sound waarbij je niet stil kunt blijven staan. Als hij dan ook nog boven het publiek hangt en zijn skills “live” vertoont die ook direct op de grote LED walls worden geprojecteerd dan belooft het echt een belachelijk goed feestje te worden

Rank 1” start midden in de nacht met de megahit “Awakening”, dit nummer met de zeer hoge tonen is bij iedereen bekend, aangevuld met een dikke bas en super lasershow belooft dit een show te worden die het Sound Feelings gevoel meer dan evenaard.

Vuurshows, sensuele danseressen, slangen etc. het zal er allemaal zijn, na de bijzondere entree van het feest kun je bij de “Masters of Beauty” jezelf een gratis opknapbeurtje laten geven. Een partykapsel, een eyelijntje of poedertje op je wangen, deze heren zorgen ervoor dat je de nacht piekfijn doorkomt. Voor de echte partygangers vertrekken er bussen vanuit Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Breda, Zundert en Rijsbergen.

DJ Time table:
Entrance area:
22u-00u The Mark

Dance area
22u-23u Yostice
23u-01u Randy Katana
01u-03u Marcel Woods
03u-05u Rank 1
05u-06u Vital Phase

Kaarten voor 24,50euro via paylogic of www.soundfeelings.nl en bij Primera. Come and feel the sound!

6 opmerkingen

Kan een heel mooi feest worden....­ Aan de dj's zal t zeker niet liggen...­
't komt bij mij over als 'kom alsjeblieft!'...­

Maar ik heb gehoord dat ze veel van plan zijn daar!
Het is dat de muziek me niet aanspreekt, anders was ik zeker wel gegaan!
Bedankt voor de vrijkaartjes!!! Keb er zin an :cheer: