Partyflock
 

Hoog bezoek op Clink in de Flexbar

gepubliceerd door , op
Hoog bezoek op Clink in de Flexbar
18 maart 2010
FeestClink · Alexi Delano & Tony Rohr
Datumvrijdag 19 maart 2010
WinactieClink actiegesloten
LocatieFlexbar
Op vrijdag 19 maart heeft Amsterdam de eer om maar liefst vijf internationale artiesten in de DJ booth van de intieme Flexbar te mogen ontvangen. Tony Rohr, Alexi Delano, Camea, Tim Xavier en Francisco Allendes landen deze dag allemaal op Schiphol om samen een onvergetelijk feestje in de Flexbar neer te zetten.

Recente releases
Tony Rohr en Alexi Delano (New York) zijn vooral bekend vanwege hun grote optredens op o.a. Awakenings en ook door de bekende tracks als ‘Kreuzberg Krunk’, ‘Marriot Acid’ en ‘Discoteca Butt’.
Paco Osuna en Pär Grindvik hebben beiden onlangs een remix gemaakt van de track ‘Adjust The Frequency’ van Alexi Delano; een rollende plaat met een typische Clink sound.

Label eigenaar Camea en partner Tim Xavier, beide woonachtig in Berlijn, staan ook niet stil met de recente release ‘Velvet On Canvas’. Het werk dat ze hier hebben geleverd, kondigt een vernieuwing binnen het platenlabel aan en vertelt ons ook dat er goed wordt warmgedraaid voordat de headliners Alexi en Tony aan gang gaan.

Praktische informatie
De verwachting is dat er vrijdag een knusse sfeer in de Flexbar zal hangen vanwege de vele bezoekers die de internationale artiesten naar zich toe trekken. Beide zalen zullen dus geopend zijn en beide zalen worden opgewarmd door de lokale DJ’s Bart van Rijn en Fabio. De Chileense Francisco Allendes (Cadenza) zal de kleine zaal vervolgens vullen met een extra zwoele en lange set!

Het is meer dan bijzonder dat deze internationale artiesten tegelijkertijd in dezelfde club staan. Om hier extra lang van te mogen genieten heeft Carebox ervoor gezorgd dat het feest van 23:00 uur tot 08:00 uur door kan gaan! Genoeg tijd voor een nacht met “great music, strong drinks and bad decisions”, zoals Tony Rohr dat zegt. Reken er dus maar op dat je een heel weekend nodig zal hebben om bij te komen!

Mocht je nog geen kaartje hebben wees er dan snel bij voor het te laat is en bestel deze via www.carebox-media.nl

Alvast een voorproefje:

3 opmerkingen

Een té dikke line up!!! Heeeel erg jammer dat ik er niet bij kan zijn :(
hey afzal boi heel veel succes en plezier met je eerste party!