Partyflock
 
­ Nederland

24 Hour Party People organiseert vierentwintiguurs feest tijdens Pasen

gepubliceerd door , op
Op zondag 4 april zal Studio 80 opnieuw het roemruchte 24 Hour Party People organiseren. Na een fantastische editie op één en twee januari is de organisatie uitgerust genoeg om weer alles uit te kast te trekken voor een nieuwe waanzinnige feestmarathon. Tijdens Pasen zal Studio 80 voor het eerst in de geschiedenis exact vierentwintig uur open zijn. En om het allemaal nog feestelijker te maken zullen ook enkele grote internationale namen hun opwachting maken.

Zo zal Nima Gorji tijdens de 24HPP Paaspecial zijn Nederlandse debuut maken. Nima woont op Ibiza en heeft inmiddels al een imposante reeks aan releases op labels als Cecille en Murmur uitgebracht. Daarnaast is het een uitermate goede dj die in elke setting de juiste snaar weet te raken. Behalve Nima zal ook Dandy Jack het vliegtuig naar Amsterdam nemen. De Chileen staat bekend om zijn stevige live-sets en weet exact hoe hij de zaal op onchristelijke tijdstippen moet rocken.

Behalve deze buitenlandse gasten staan er ook weer een hoop Nederlandse toppers op het programma. Zo komen o.a. Steve Rachmad, Quazar (live), Ille Bitch, Flowing, Steady Douglas (live), unders, Efdé en Robert Powlson langs om de club op stelten zetten. Op donderdag 18 maart wordt het complete programma bekend gemaakt.

In tegenstelling tot eerdere 24HPP feesten zal er dit keer geen voorverkoop plaatsvinden. De organisatie wil namelijk iedereen de kans geven om vierentwintig uur lang binnen te komen. Inzet is om op deze manier de ultieme clubmarathon te creëren waar bezoekers op elk tijdstip van de avond, nacht en dag binnen kunnen starten met hun 24HPP avontuur.

Bevestigde dj’s: Nima Gorji, Dandy Jack (live), Steve Rachmad, Quazar (live), Ille Bitch, Flowing, Steady Douglas (live), unders, Efdé, Robert Powlson

Tickets: 15 euro (enkel dvk)

6 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Whaahoe!
Werkzaam bij Voidd
Oh yessssssss!! Dit gaat een gruwelijke worden:D
Moet nog even bedenken welke uurtjes ik kan slapen de eerste 5 dagen van april, maar ik weet iig al dat het een heel vet paasweekend gaat worden :D
Artiest unders
Word opzekers een klapper.
denk dat ik tot zondag middag 3 uur ga slapen en em dan gewoon doorpak tot maandag middag ..

andere suggesties die bevorderlijk zijn voor de gezondheid ?
laatste aanpassing
Werkzaam bij Kant & Klaar
Artiest {SHOWLIST artist 39082, 33689, 67026, 82207}
weet iemand welke track er in dat filmpje wordt gedraaid?
Uitspraak van unders op woensdag 17 maart 2010 om 11:23:
andere suggesties die bevorderlijk zijn voor de gezondheid ?

drugs