Partyflock
 
­ Nederland

Cloud9 rockt de pan uit

gepubliceerd door , op
Cloud9 rockt de pan uit
16 februari 2010
Een bak rauwe techno in je smoel, een uitbundige sfeer, met de handen de lucht in, een dikke grijns en hard, harder hardst. Nog een kleine twee weken en dan is het eindelijk lente én weer tijd voor Cloud9. En deze keer onder aanvoering van onder andere PETDuo en The DJ Producer. Met maar twee edities per jaar is 27 maart weer verplichte kost voor de liefhebber.

Naast het eerste bezoek van PETDuo en The DJ Producer aan Groningen beleeft Cloud9 nog een kleine primeur met het geplande back2back optreden van Hilarious en Salva Trucha. Hilarious is een graag geziene artieste in Groningen, geeft gegarandeerd vol gas en weet daarmee perfect de brug te slaan tussen de hard techno en industrial. Toen de organisatie haar vroeg met wie ze b2b wil optreden noemde ze Salva Trucha. Wat deze eerste samenwerking tussen deze publiekslievelingen op gaat leveren is nog een verrassing. Wel is het zeker dat ze net als PETDuo de pan uit rocken.



Cloud9 gaat de toekomst in met Funktion One
Het monumentale Huize Maas aan de vismarkt, de thuisbasis van Cloud9, investeert in de toekomst met de aanschaf van een nieuw geluidsysteem. Als eerste club in Oost- en Noord-Nederland komt hier het door het techno publiek geroemde Funktion One geluidsysteem te hangen. Omdat de definitieve set nog even op zich laat wachten is er voor 27 maart een F1 set ingehuurd.

Cloud9 verzorgt wederom de hard techno op Infinity Festival, 10 juli 2010
Het debuut van Infinity Festival in 2009 belooft wat voor het vervolg in 2010. De kritieken waren lovend en de Cloud9 area the place to be. Dat Infinity & Cloud9 je naar hogere sferen brengen staat vast. Om vast een tipje van de sluier te lichten kan vast worden vermeld dat er zomers is geprogrammeerd met een paar verrassende namen uit onder meer Australië, Brazilië en Chili. Zet dit festival nu vast in je agenda en zegt het voort. De kaartverkoop is gestart. Haal jij je kaartje voor Koninginnedag dan krijg je 10 consumptiemunten gratis.

Why set the sky as the limit, when you can reach Infinity!

Tickets en reisinformatie Cloud9
Tickets zijn voor slechts € 12,50 landelijk verkrijgbaar bij alle Free Record Shops en online via www.serumevents.nl. In Groningen zijn tickets ook verkrijgbaar bij de vaste voorverkoopadressen Plato, Hemmes en Huize Maas. Voor een 360-view van de locatie, parkeerinformatie en het online plannen van je route kan je terecht op de vernieuwde website www.huizemaas.nl

Join us on Cloud9!
www.serumevents.nl

7 opmerkingen

dikke line-up maar beetje te ver van huis:p
is er voor 27 maart een F1 set ingehuurd

Dat beloofd wat
Dit wordt te awesome
 
Zit al een tijdje te wachten om Pet duo een keer aan het werk te zien, maar het is iedere keer zo ver weg :'(
Hopelijk kan ik een van mijn maten zo gek krijgen om mee te gaan, maar helaas zijn dat geen techno fans :(
Uitspraak van actief op woensdag 17 maart 2010 om 00:01:
Hopelijk kan ik een van mijn maten zo gek krijgen om mee te gaan, maar helaas zijn dat geen techno fans :(

er zijn meer dag genoeg liefhebbers daar :yes:

Ik zeg: gewoon gaan :woop:

zin zin zin (L)

nog maar een paar nachtjes :bounce: