Partyflock
 
­ Nederland

House religion @ DeDanssalon met Lucien Foort en Billy the Klit

gepubliceerd door , op
House religion @ DeDanssalon met Lucien Foort en Billy the Klit
15 maart 2010
24 april van 22:00 tot 05:00 uur zijn de deuren open van de legendarische Danssalon in Eindhoven. Het House religion concept van de Inclusivo Dance Party organisatie gaat hier in première! Naast Billy the Klit en Lucien Foort komen er vele andere topartiesten, zoals de altijd swingende Melvin. Michael Satory zal jullie laten genieten van zijn nieuwste mixes en Mr. Bi-Rotic Ruben Vitalis gaat knallen net als lokale held Sam O Neall. De MC’s Lou-E en Marboo gaan onze muzikale helden ondersteunen met hun vocale kunsten.





Het gaat een magische nacht worden met opzwepende beats en geen van je zintuigen wordt vergeten. Verrassende geuren zullen je verwelkomen en dieper in je flow brengen, versterkt door wervelende lasershows en speciale lichteffecten. Het gratis tropische fruit en de 'special bites' geven je ongekende energie.



Sensuele danseressen tonen hun passie en pure klasse op de ritmes van de muziek. Het is een party om je te laten zien en de organisatie daagt jullie uit om in purple & black en pink & white te komen. De speciale decoraties van de Danssalon zal jullie voor gaan...durven jullie te volgen? De partyganger in de meest mooie en sensuele outfit in deze kleuren gaat beloond worden met een gratis fotoshoot in de Inclusivo studio in Rotterdam. Tijdens de avond zal de organisatie je hiervan op de hoogte brengen: 'sealed with a kiss'. Voor de anderen mooie en kleurrijke mensen zijn er vrijkaarten voor volgende Inclusivo edities in De Danssalon.

Ga dit niet missen, go with the flow, House Religion @ De Danssalon. 'We will make you into a believer!'
Leeftijd 18+. Zolang als voorradig in de voorverkoop zijn de kaartjes €10 en €15 aan de deur. Dresscode is purple/black en pink/white.

4 opmerkingen

 
Artiest House
Ziet er goed uit!
 
Werkzaam bij Bi-Rotic
dit gaat zeker rockennnnnnnnn