Partyflock
 
­ Nederland

Royal Splash door Crazyland is uitverkocht!

gepubliceerd door , op
Het was wel te verwachten want de mensen waren al ver van te voren gewaarschuwd. Het ultieme zwembad feestje Royal Splash van Crazyland is uitverkocht. Na flink wat maanden promotie en duizenden code's die aangevraagd zijn is het dan toch gebeurd. Mensen zonder kaart hoeven ook niet naar Duinrell toe te komen om aan de deur een kaart te halen, dit heeft namelijk geen zin. Voor de mensen die wel een kaartje hebben bemachtigd heeft de organisatie nog een paar belangrijke punten en uiteraard de timetable!

Main Pool
22:00 - 23:00: Melvin
23:00 - 00:00: Tony Cha Cha
00:00 - 01:00: Randy Katana
01:00 - 02:30: Mike S
02:30 - 03:30: Jean
03:30 - 04:30: Ko-c
Vika Kova

Exceptionnel
22:00 - 23:00: José
23:00 - 00:30: Santito
00:30 - 02:00: MEM
02:00 - 03:15: Joia Vita
03:15 - 04:30: Renji

Belangrijk is onder andere dat iedereen weet dat het feest om 22.00 uur open gaat en niet om 21.00 uur zoals helemaal in het begin werd aangegeven. Ook moet echt iedereen weten dat roken ten strengste verboden is. Overtreding is meteen verwijdering. We moeten ook in opdracht van het zwembad zeer streng optreden tegen roken in en om het zwembad. De organisatie heeft speciaal voor jullie een rookruimte gemaakt.

Kom lekker op tijd, want dan kun je het meeste genieten van de glijbanen. Om 22.00 uur zijn alle glijbanen open en dit houden we open zolang de veiligheid dit toelaat. Binnen in het zwembad is het lekker warm dus zorg ervoor dat je niet teveel kleren aan hebt. Kleren kun je opbergen in de hiervoor bestemde kluisjes en er zijn ruim 1000 kluisjes aanwezig. Drankjes kun je betalen doormiddel van het kopen van muntjes. Bij binnenkomst zal er een verkooppunt zijn voor de munten. Ook binnen in het zwembad kun je munten kopen. Voor de rest wil de organisatie jullie het gevoel geven dat je VIP bent op dit feest.Er wordt gedurende het hele feest met fruit, ijsjes en snoep gelopen, waar iedereen van mag pakken. Ook kun je terecht bij de sushibar en zullen er oesters uitgedeeld worden! Verder kun je je op deze avond kosteloos laten masseren. De organisatie heeft er veel zin in en kan bijna niet wachten tot zaterdag. Voor diegene die dit superspeciale feest van de Crazyland organisatie voor dit keer moeten missen hebben we onderstaand een trailer bijgevoegd zodat je de volgende crazyland edities alvast in je agenda kunt zetten!



Je ziet het goed! Crazyland bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren ook! Beter en heter dan ooit daarvoor. Iedereen krijgt sowieso bij binnenkomst een kadootje. Ook dit keer staan de allerbeste dj's weer voor jullie klaar. De decors worden nog gekker dan bij de eerdere edities en het publiek gekleed in wit en zilver is al helemaal het neusje van de zalm. Zorg ervoor dat je erbij bent want dit is maar eens in de 10 jaar!!

Normale en VIP-kaarten zijn verkraagbaar via Seedance,
Easyticket en
Paylogic

Veel plezier !!

16 opmerkingen

Werkzaam bij Rage-Online
Artiest {SHOWLIST artist 67265, 7137}
Overtreding is meteen verweidering.

wat klopt er niet aan deze zin mensen?
 
Het was wel te verwachten want de mensen waren al ver van te voren gewaarschuwd. Het ultieme zwembad feestje Royal Splash van Crazyland is uitverkocht.

Ja, te verwachten... Vandaag is het feest en vandaag komt het bericht dat het uitverkocht is?!

Leuk idee, feest in het Tikibad :jaja: Maar een promobericht dat het te verwachten was dat het uitverkocht zou zijn en nu uitverkocht is?

Fail (N)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 13 maart 2010 om 19:51:
Het was wel te verwachten want de mensen waren al ver van te voren gewaarschuwd.

Moet natuurlijk zijn:
Het was wel te verwachten EN de mensen waren...
En gaat het feest open of gaat de zaal open?
vet concept,helaas niet om de hoek anders was ik aanwazig geweest.
 
Jammer dat ik moest werken, hadden anders zeer zeker aanwezig geweest.. maby next jear!
duizenden code's die aangevraagd zijn

en er zijn ruim 1000 kluisjes aanwezig

Ik neem aan dat er dus heel wat mensen zijn geweest die geen kluisje hadden?
waarom vermeldt men in godsnaam helemaal onderaan het bericht waar je kaarten kunt kopen terwijl het al uitverkocht is? :-s
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2987, 4004}
Artiest Ordinary
Uitspraak van One-O-Eight op zondag 14 maart 2010 om 22:15:
waarom vermeldt men in godsnaam helemaal onderaan het bericht waar je kaarten kunt kopen terwijl het al uitverkocht is?

das voor het volgende feest
Uitspraak van H2TB! op zondag 14 maart 2010 om 14:14:
Ik neem aan dat er dus heel wat mensen zijn geweest die geen kluisje hadden?

de meesten zijn stellen, dan heb je een kluis voor 2 lijkt me :yes: