Partyflock
 
­ Nederland

Welkom in de wondere wereld van Lalaland

gepubliceerd door , op
Welkom in de wondere wereld van Lalaland
11 maart 2010
Op zaterdag drie april kun je voor het eerst kennismaken met een nieuw event, genaamd Lalaland. Deze eerste editie zal plaatsvinden in het poppodium van Breda, de MEZZ, met nationale toppers als DJ’s Joost van Bellen (Valtifest) en De Man Zonder Schaduw (Gasten Zonder Grenzen).

“Alle zorgen lijken te verdwijnen, als sneeuw voor de zon, om niks kan ik me nu nog druk maken, wanneer ik leef in het mooiste land Lalaland
Dit nieuwe event is afkomstig van New-Dawn Productions, de makers van In Vuur & Vlam, in samenwerking met poppodium MEZZ en brengt de bezoekers naar een staat van semi-bewustzijn, waar het gevoel van geluk, vrolijkheid en dromen centraal staat. Door het samensmelten van een creatieve entourage en kwalitatieve muziek ontstaat een wondere wereld, de wondere wereld van Lalaland.

“We willen geen rationele gedachtes, maar een state of mind die gekarakteriseerd wordt door onrealistische verwachtingen en met een knipoog naar serieus gedrag”, aldus medeorganisator Dave van Dalen. “Kijk er dus niet raar van op wanneer je curieuze personages door de zaal ziet bewegen”.

De start zal plaatsvinden in de MEZZ in Breda, verdeeld over twee zalen en zal ondersteund worden in de Dommelsch zaal door de sounds van niemand minder dan Joost van Bellen, de dinosaurus onder de dj's van Nederlandse bodem. Ook zal De Man Zonder Schaduw, bekend van de populaire feesten Gasten Zonder Grenzen en Sensation White, zijn extravagante platenkeuze komen prediken. Heel actueel heeft hij samen met Karotte nog een gouden kabouter in de wacht gesleept voor meest “Ultimate Set 2010”. Natuurlijk mag medeorganisator Gordon Howarth niet ontbreken in dit geheel. De DJ/producer heeft recentelijk weer een aantal internationale remixen op de markt gebracht en zal de avond komen openen.

In het MEZZ Café zullen de bezoekers niets te kort komen op het gebied van minimal, tech-house en techno. Lalaland heeft hiervoor niet de allerminste in huis gehaald, het magische duo Minilab, de local heroes Rotek & AneXX, welke bekend zijn van hun eigen Lektrik events. Het café zal geopend worden door nieuwkomer Binou.

Zet hem dus in je agenda, Zaterdag drie april.

1 opmerking