Partyflock
 
­ Nederland

15 Years of Metalheadz

gepubliceerd door , op
Drum & bass label Metalheadz bestaat alweer 15 jaar! Het baanbrekende label heeft sinds de begindagen van drum & bass grootse namen als Goldie, Ancy C, Ed Rush & Optical voortgebracht. Na jubileumfeesten in onder zo’n beetje alle wereldsteden is het ook in onze eigen Maasstad hoog tijd voor een knallende viering ter ere van Metalheadz, gepresenteerd door het Classified team. De lente nadert dan wel, maar in Rotterdam is toch echt noodweer op komst. DJ Storm is een legendarische chick met pit en één van de initiatiefnemers achter Metalheadz. Met haar jaren van ervaring zal ze het ongetwijfeld laten bliksemen en donderen in Watt.

Tweemansformatie Commix staan bekend om hun lichte, experimentele tunes en zijn in staat om de energie van het publiek naar nieuwe hoogtes te brengen. Het tweede duo van de avond, SpectraSoul, wordt sinds hun opkomst een paar jaar geleden beschouwd als een nieuwe generatie in de drum ’n bass scene. Releases op het toonaangevende label Shogun Audio bewijzen hun veelzijdigheid.

Nymfo is tijdens de Drum ’n Bass Awards in 2007 verkozen tot Nederlands beste DJ en zal vanavond tonen waarom. Met zijn sterkte releases op o.a. Ram Records en Critical label en daarnaast het brein achter ICON en vroeger ook Red Zone is de man namelijk niet bang om achter de draaitafels te kruipen en de boel af te breken. Ten slotte zijn Classified residents Pamb en Harsh er natuurlijk weer bij, samen met Dart die de avond van Rough Rhymes zal voorzien.

Volledige Line-Up: DJ Storm (UK), Commix (UK), SpectraSoul (UK), Nymfo, Pamb & Harsh & Dart. 15 Years of Metalheadz [Grote zaal] Deuren open 23:00u. Tickets € 10,- (excl. servicekosten) zijn verkrijgbaar via de Watt website, 400 Primera winkels in Nederland, en Velvet Music en Plato in Rotterdam. www.watt-rotterdam.nl