Partyflock

Doorgedraaid

Doorgedraaid

gepubliceerd door , op
Het is weer bijna lente! Rede te meer om maar weer eens lekker door te draaien in de Leidse ravetempel, het LVC! En dat gebeurt op 13 maart, een zaterdag in plaats van een vrijdag. Waarom? Omdat het dan tot 5 uur door kan in het LVC! En omdat niemand de zondag nog vreest! Het is tenslotte een zondag, dus laat die shit maar komen.

Zeker ook omdat Doorgedraaid niemand minder dan Tony Rohr (!) uit New York laat overvliegen om samen met jullie het begin van de lente in te luiden. Tony Rohr, housebaas uit Brooklyn, levert gegarandeerd rampetampende, kreutzberg krunkende, zeediep groovende, stinkend funkende mastermuziek. Hij komt, gaat, en veroverd de wereld met zijn Macbook, Machinedrum and twee Korg’s. Rohr is een levende legende, bereid je maar vast voor op een legendarische live-set van 2 uur. 300 % knalgarantie.

Verder hebben zij miss Zoë Xenia, live-act van eigen bodem. Ze hanteert een unieke stijl door de combinatie van haar stem en de elektronische beats die ze produceert. Soulvolle techno met een vleugje deephouse, perfect dus voor deze ode aan de lente editie van Doorgedraaid.

Hoe kan het anders, natuurlijk zijn Stuurboord & Bakkebaard ook weer van de partij, de aftermasters hebben er weer zin an om jullie avond tot een goed einde te brengen. Knallen met die mannen dus! Maar naast deze vaste schavuiten introduceert de crew de 13e een nieuwe Doorgedraaid resident. Luuk Elstgeest, al jaren actief als organisator binnen VOL., heeft besloten dat zijn leven uit meer bestaat dan raven en financiële zaken regelen. De superheld binnen in hem kroop naar boven en transformeerde Luuk in Münsterland, een technoviking van grote proporties, klaar om jullie dood te knuppelen met de dikste beats uit het universum. Houdt je hart maar vast…

Doorgedraaid gaat de zon de horizon op rocken, Leiden laten trillen als ware het een drilpudding, je hoofd voor de rest van de week vullen met de lekkerste beats die er met geen mogelijkheid uit willen, je biologische klok eens goed de verkeerde kant op draaien. Het wordt, kortom, wederom legendarisch dus.

4 opmerkingen

Doorgedraaid! :respect:

Dikste feestje van Leiden! (y) weer vrolijk van de partij volgend weekend! :)

Stuurboord & Bakkebaard & Tony Rohr :kwijl: :cheer: Benieuwd naar Zoexenienogwat :P
laatste aanpassing
Uitspraak van spac3D op zaterdag 6 maart 2010 om 19:49:
Dikste feestje van Leiden! weer vrolijk van de partij volgend weekend!

mee eens.
ik heb er weer zin in!
PEP-E
Artiest Pep-e
zeker waar! ik vind dit zeker de moeite waard om toch nog ff eruit te gaan en te dansen op dj's die het snappen en het om het haapy gevoel gaat!
altijd dikke en uitverkochte feesten met leuke afwissellende dj's en dikke afters!
whiiiiiiiiiiiiiiii