Partyflock
 
­ Nederland

Trailer Royal Splash in Duinrell online
Laatste 250 kaarten on sale

gepubliceerd door , op
Nog maar iets langer dan een week en dan gaat het gebeuren. Niet zomaar een feest, nee, Royal Splash komt er weer aan en dit keer in Tikibad Duinrell. Een megazwembad met de mooiste glijbanen, bubbelbaden, stoomcabines, golfslagbad en nog veel meer gekkigheid. Een megaspektakel dat lang op alle netvliezen geheugd zal blijven. Het is alweer heel wat jaartjes geleden dat de Crazyland organisatie ooit een feest in een zwembad begon. Het is geen makkelijk feest voor de organisatie. Je zit met vergunningen, veiligheid en enorme hoge kosten van tientallen badmeesters, portiers, schoonmaakkosten en natuurlijk de huur van het hele zwembad. De organisatie probeert altijd de prijs van de kaarten rendabel te houden, maar ontkomen niet aan de prijs van 42,50 euro per bezoeker. Maar voor die 42,50 ben je wel meteen vip! Je wordt getrakteerd met fruit, snoep, oesters, sushi, ijsjes, massage en nog veel meer. Wil je nog gaan naar dit feest? Wees dan wel op tijd, want de laatste 250 kaarten gaan over de balk. Het feest gaat opzeker uitverkocht dus wacht niet te lang. Hieronder de trailer van Royal Splash 13 maart 2010. Enjoy!



Krijg je al lekker de kriebels van de trailer? Stuur dan snel een mail Crazylandbv@gmail.com en vraag naar de codes. Deze codes kun je gebruiken om kaarten te bestellen. Doe er even een hyves of partyflock linkje bij. De organisatie reageert vrijwel direkt en na aanschaf van de kaarten ben jij spekkoper van een geweldig feest dat eens per jaar gehouden wordt. Heb je echt geen zin om kaarten aan te schaffen? Dan maak jij nog kans op de verloting van 2x2 kaarten voor dit feest. De winnaar wordt donderdag bekend gemaakt op partyflock. Het enige wat je moet doen zijn de volgende Crazyland feesten OP ZEKER in je agenda zetten:



De organisatie wenst iedereen weer veel dansplezier en tot op Royal Splash!

15 opmerkingen

Echt helemaal geweldig dit feest, ik ben er dan ook zeker bij, samen met m'n vriendje lekker stappen:banana:
 
Artiest House
Damn.... Zin in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pas een trailer plaatsen wanneer alleen de laatste 250 kaartjes nog verkocht moeten worden? zonde van het geld (vh maken) dan
We zaten gisteravond nog even het filmpje van 2 jaar geleden te bekijken. Toen (en ook vorig jaar) in het Merwestein in Nieuwegein. (y) He-le-maal TOP! Was zeker een superlocatie, maar ben ook wel heel erg benieuwd naar Duinrell! Die laatste week moet echt heel snel voorbij schieten!!!

http://www.youtube.com/watch?v=vdMEUmwcEVM
Uitspraak van Mizz S@nshine op zaterdag 6 maart 2010 om 11:50:
benieuwd naar Duinrell

Het zwembad zelf is onze favoriet voor een heerlijk dagje dobberen, kortom met de DJ's, licht, geluid en gezellig partypubliek erbij kan het zeker niet meer stuk!

Jammie! :p
Mooie trailer, zit helemaal op en neer te wippen op m'n stoel :woep:
 
Artiest Joia Vita
yeah!!! :) Almost dipping time :P
laatste aanpassing
Yowwwwwww wij verheugen ons er ook weer op met het hosten van de area....wordt weer een toppertje kan niet anders
bijna is t zover!!we hebben zooon zin in dit knalfeest!!mmmmmmmmmmmm
heb er zin innnnn!
Nog 6 dagen en dan is het eindelijk zo ver.

met 90 km/u van de glijbaan en dikke beats, wauw!!!!!!

Kan niet wachten.....
 
Waarom draaien ze wel dikke herrie bij die trailers!! (trance).. en tegenwoordig van die suffe herrie. hopen dat het zaterdag weer OUDERWETS is1!