Partyflock
 
­

Exotisch, wereldberoemd en nu in Nederland; Full Moon

gepubliceerd door , op
Twee superorganisaties komen samen Nachtboetiek & White Night (Little Sins) op 24 april Full Moon. Wie droomt er niet eens van die onbereikbaar verre landen met de mooiste exotische feesten. Feesten op het strand tot diep in de tropische nacht onder een volle maan met de lekkerste muziek. Hier in ons koude kikkerlandje zul je het niet snel vinden, maar twee van Nederlands meest bekende party-organisaties hebben daar iets op gevonden! Samen halen zij de wereldberoemde en unieke oosterse Full Moon Party naar Amsterdam.

Hét feest om één keer in je leven mee te maken komt binnen jouw handbereik!
Samen zijn ze de drijvende kracht achter exclusieve superfeesten als LittleSins, Ball Bizarre & The White Night (LS Events) en Unique, Erotic Vibe, The First XXL & XtraLarge (De Nachtboetiek). Op zaterdag 24 april presenteren zij met enige trots hier in Nederland: Full Moon!

White Night
­

Op je blote voeten, dansen in het zand op het zilveren maanverlichtte strand! Laat je verlangen spreken. The White Night en De Nachtboetiek hebben dé perfecte plek gevonden om die speciale sfeer en het ultieme gevoel kunnen creëren: The The Sand!


Eerste kaarten razendsnel verkocht
De allereerste kaarten van de Pre-Early Bird gingen zo stormachtig snel de deur uit dat de actie al na 24 uur en 185 kaarten werd stopgezet! Gelukkig kun je NU nog profiteren van de korting, want er zijn nog Early Bird tickets te koop bij de voorverkoopadressen! Haal je ticket met maar liefst tien euro korting per kaartje. Wees er snel bij dan! Dan kun je dit unieke feest zelf meemaken:

Full Moon. Het meest exotische strandfeest van wereldklasse komt naar Nederland!
Tickets zijn verkrijgbaar via deze websites en voorverkoopadressen:

Seedance
Easyticket
Paylogic
Of
alle Primera & Free Record shops

Exotische strandlocatie
De Nachtboetiek en The White Night hebben de enige plek gevonden waar het mogelijk is om de unieke sfeer van Thailand over te brengen naar Nederland!. The The Sand in Amsterdam heeft alles in zich opdat deze twee toporganisaties hun visie op de legendarische Full Moon feesten op jullie kunnen overbrengen!

Full Moon, The mysterious sexy atmosphere of Koh Phangan here @ The The Sand:

­

Een tropisch Oosters strand met unieke acts en een adembenemend decor dat je rechtstreeks naar Koh Phangan zal voeren. Onder begeleiding van de beste dj's van het land kun je hier dansen op het strand & chillen op de relaxte lounges, genieten van alles wat je ziet. Bereid je voor op een eenmalige ervaring in Nederland.

The The Sand heeft een geweldig VIP-deck met een prachtig uitzicht over het Indoor Beach], een prettige rookruimte met dj’s!! Natuurlijk pakken we grondig uit, dus aan het licht & geluid en de hele lokatie wordt uitvoerig gewerkt om aan de hoge eisen van De Nachtboetiek en The White Night te voldoen. Je zult het zelf kunnen ervaren op 24 april!!


Dresscode:
Pure White & Shiny Silver
(Light coloured jeans allowed, dress for the beach!)


Om het feest helemaal compleet te maken zullen er hele speciale acts aanwezig zijn en nemen de beste Nederlandse DJ’s je mee op een trip!

Line-up:
Area 1:
ROOG
Jean
Dennis van der Geest
Spider
Eric van Kleef
José
Brian S

Area 2:
Cor Fijneman
Ruben Vitalis
Enrico de Luca
Emiel Roché
Peter Woodz
LarryD
Santito

Het gaat een geweldig feest worden. Eentje die je maar één keer in je leven mee zult maken. Waar twee organisaties van de mooiste feesten samenkomen om er een ultieme en onvergetelijke ervaring van te maken!

15 opmerkingen

bin there done that.­
voor dat geld kun je beter naar thailand(koh phangan)gaan.­daar is het echte werk!
en dan zullen ze natuurlijk ook de halfmoon party hiernaartoe halen,dat moeten ze dan in de jungle(nederlands bosjuh)geven.­
oh ja en de blackmoon niet te vergeten!
dus mensen bereid je maar voor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Locatie ziet er op zeker prachtig uit (y)
pppffffffffffffff wel nep ben zelf 3x gewweest op koh phangan bij de full moon party lekker spacen op het strand met jaba daar kan niemand en niks tegen op met zware psycedelic trance daar
 
Werkzaam bij Bi-Rotic
Dit gaat rockennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Twijfel Twijfel..­
Heb mss toch een beeld bij dat feest wat hier nooit evenaard kan worden...­
Aan de andere kant, superleuk idee!
 
Alvast het zomergevoel krijgen......­Ga die tickets halen!!!!

Full Moon here we come!!!!!
Olalalalaaaa.. yeah :cheer: hij staat in mijn agenda :yes: duzz.. ik ben er weer bij hoor :D

Ennuh.. pff.. het is me toch ff te veer weg.. :banana: superzin in!! :bounce:
 
Bommetje hoor ..­ gaat zeker rocken.­
mmmm ....­lekker feesje ,we zijn erbij !!1!
grs en dikke kus van ons
 
ziet er allemaal strak en exotish uit heb er zin in
volgende week ff kaartje halen :D:D:D:D:D