Partyflock
 
­ Nederland

Jonge talenten schuiven twee keer per maand aan bij Doe//rak

gepubliceerd door , op
Speciaal voor al het jonge dj talent dat Nederland rijk is, organiseert Doe//rak Events twee keer per maand een nacht onder de naam Doe//rak Invites! Doe//rak Invites is hét platform voor jonge dj’s en artiesten om de kans te krijgen voor een uitbundig publiek en enthousiaste feestorganisatoren hun muziek ten gehore te brengen. Niet te verwarren met een dj contest waar een kritische jury op elke fout let. Een voorselectie bepaalt welke dj’s/artiesten aan bod komen. Voor de komende edities in de maand maart zijn zeker niet de minsten uitgekozen.

Donderdag 4 maart @ Kran(c)k in Dock 154

De tweede zaal van donderdagavond Kranck staat sinds enkele maanden elke eerste donderdag van de maand in het teken van Kran(c)k. Sinds november vorig jaar weet het vaste Dj team Kaskrakers telkens weer het uitbundige feestpubliek te entertainen door de juiste sfeer neer te zetten in het intieme en knusse zaaltje van Dock154. Deze editie zullen zij worden bijgestaan door Metro DJ Contest finalist Randy Delmore. Met de publieksprijs nog onder zijn arm zal hij de “kran(ck)jorems” opwarmen voor een zinderend begin van het weekend!

Vrijdag 12 maart Doe//rak Invites @ Lust

Waar Club Lust in het verleden onderdak bood aan onder andere Snotapen en de Metro DJ Contest, zal vanaf maart elke tweede vrijdag van de maand Doe//rak Invites zijn. Club Lust biedt dankzij zijn heerlijke cocktails en grote rookzuimte de perfecte gelegenheid om dansen en gezellig bijkletsen af te wisselen. Voor de eerste editie in deze trendy bar zal underground organisatie Slapfunk zijn eerste officiële entree maken! Gezicht van de organisatie, Dj Samuel Deep, winnaar van de Metro DJ Contest, neemt zijn maatjes Ferdjel Medar en Lau mee voor de dikste (deep) house! Verwacht funk, funk, funk met deze mannen! Uiteraard zijn de Kaskrakers ook weer van de partij. Zij zullen onder de namen Lorenzo Lopez, De F van Funk en Lokvoer (aka Lokvoer) de nacht openen zoals men reeds van hen gewend is. Dansvloermateriaal afgewisseld met zweverige melodieën van de bovenste plank. Entree voor deze editie is overigens gratis!

Genoeg te horen en te zien dus aankomende maanden. Ben je zelf DJ of produceer je elektronische muziek? Ga dan naar www.doerakevents.nl en stuur een email naar Lorenzo Berendsen met als onderwerp: Talent voor Doe//rak Invites. Lever hierbij een dj set of een mix af. Je wordt vervolgens geselecteerd aan de hand van jou muzikale voorkeur en je techniek. Mocht je zelf geen artiest zijn, maar heb je wel zin om in een relaxte omgeving met spontane mensen en vrienden een gezellig drankje te doen? Kom dan naar Dock 154 of Lust en vier samen met anderen je welverdiende weekend!

2 opmerkingen

Werkzaam bij Doe//rak Events
Artiest {SHOWLIST artist 53371, 41580}
Hoppa! :D

En dit is pas het begin.
Artiest {SHOWLIST artist 53965, 40749}
Kijk, dit is nou een tof initiatief.

Ik ga zeker ff een setje opsturen :D