Partyflock
 
­ Nederland

Adam Beyer minimaal 4 uur op Diepgang

gepubliceerd door , op
Vrijdag 5 maart is het dan zover, Adam Beyer komt naar de Rotterdamse Catwalk! Hij gaf weer een puntgave set weg met Joel Mull op Awakenings Eindhoven, een optreden dat tot één van de hoogtepunten van de avond kan worden gerekend. Na deze knallende verschijning maakt de Zweedse held zich op voor nog één van de zeldzame avonden waarop hij in Nederlandse plaats neemt achter de tafels.

Hij heeft de organisatie laten weten dat hij er enorm veel zin in heeft en de officiële eindtijd met een korreltje zout zal nemen, en misschien wel gewoon botweg aan zijn laars lapt. Dit gegeven, samen met het beleid van de altijd gezellige Catwalk dat ‘we vrolijk doorgaan’ als het nog lekker druk is, betekent dus vrijwel zeker een uitzonderlijk lange set van mister Beyer.

Het is aan de heren Hertz & Vibes om de avond op te warmen. Sinds kort presenteren ze elke tweede en vierde vrijdag van de maand een eigen radioshow op xt3 radio; Moments Music. De laatste tijd brengen zij veel tijd in de studio door en verwachten dit jaar dan ook meerdere releases. Vervolgens neemt ouwe reus Size het roer van hen over. Ook hij is erg lekker bezig de laatste tijd met produceren. Aansluitend op zijn releases op labels als Truesoul (van Adam Beyer), 100% Pure en Team Records, hebben zich al weer nieuwe labels aangediend om de rockende producties van deze man over de (digitale) toonbank te laten vliegen. Na zijn set, die je niet mag missen, zal hij ruim baan maken voor de man van de avond. Dit geeft jou het volgende avondrooster op vrijdag 5 maart:

Timetable
23:00 Hertz & Vibes
00:45 Size
02:00 Adam Beyer

De voorverkoop loopt net als de sets van Adam als een stoomlocomotief. De organisatie verwacht dan ook het gelimiteerd aantal kaarten ruim van te voren kwijt te raken. Wees er dus snel bij, zodat je er zeker van bent dat je een dansje kan wagen met Adam Beyer! Koop nu je ticket via www.diepgang.com

4 opmerkingen

Dit klinkt goed. Aanwezig!!!
Werkzaam bij Suono Culture
Artiest {SHOWLIST artist 61937, 55832}
knallen !!