Partyflock
 
­ Nederland

Pedro Pico Pop

gepubliceerd door , op
Pedro Pico Pop
26 februari 2010
Jaren geleden werd het MBI Terrein met fabriek en al achtergelaten door de toenmalige werknemers. Het werk werd neergelegd, dingen die los zaten werden meegenomen en niemand keek er nog meer naar om. Wat achterbleef waren holle
fabrieksmuren, gescheurde kalenders en enkel het sanitair.

Niet al te lang geleden is datzelfde terrein ingenomen door het Pedro Pico Pop festival. Met veelzijdige bands in vele genres in de lineup werd Raalte wakker en tot in de late uurtjes was slapen in het dorpje onmogelijk. Nu iedereen een jaar verder aan het bijkomen is staat het festival al voor de deur.

En hoe! Radioactive roert met haar vingers in de pap en vult een aanzienlijk deel van de lineup aan zodat je je stuiterspieren kan aanspannen. Bekenden van de lokatie als Jay ElectriQue en Kid Broke zullen hun vertrouwde plekje boven de decks innemen, terwijl er ook plaats is voor aanstormend talent als bijvoorbeeld Moonflower & Tiako. Daar blijft het natuurlijk ook niet bij, want ook rauwe dubstep en snerpende drumnbass staat in de planning met namen als Cavemen en Orthobox! Een alom complete lineup en mocht je dat nog niet over de streep trekken dan staan er nog vele bands je op te wachten! Er worden grenzen van het toelaatbare verlegd met optredens van Elle Bandita & Aux Raus!

Het festival opent z'n deuren op 6 maart om 14.00 en Pedro Pico Pop laat je niet gaan voordat jullie 12 uur verder zijn! Naast al het dansgeweld kan je natuurlijk ook helemaal los op alle bands in de overige 2 areas, of tot je rust komen in de lounge met de alom bekende huiskamersfeer.

Meer dan 25+ acts, verspreid over 4 areas en dat allemaal voor 7,50! Bestel je tickets op de officiële site of haal ze bij je lokale Free Record Shop! Kaarten zullen ook aan de deur verkrijgbaar zijn.