Partyflock
 
­ Nederland

WiSH Outdoor 2010

gepubliceerd door , op
Na een winter vol sneeuw, strooizout en erwtensoep kijken we echt uit naar de zomer. We verruilen de open haard weer voor het terrasje en een warm bad voor een frisse duik in het zwembad. En nu maart alweer in zicht is, gaat het outdoor festivalseizoen weer bijna van start! Een feestje in de openlucht heeft toch net dat beetje extra. De frisse lucht, de warme zon, het koude biertje/wijntje in je hand en in je zomerse outfit natuurlijk de absolute vrijheid om helemaal uit je dak te gaan. That’s what we call living!

En natuurlijk is het ondeugende broertje in de festivalwereld ook weer terug. Op 3 en 4 juli zal WiSH Outdoor neerstrijken op haar nieuwe territorium, Landgoed Eyckenlust, te Beek en Donk. En we gaan er weer een moddervette editie van maken, BAM. Zo. Weet je dat ook weer. Blackout? Check deze link voor een terugblik van afgelopen jaar! Dit jaar wordt alles weer wat bigger, better, faster & schöner! Nog maar een hondertal kruisjes op de kalender en dan gehts los!



Early Bird VIP Verkoop
En het mooiste is, de early-bird VIP ticket verkoop is weer van start gegaan! Met een Early Bird VIP ticket ben je al verzekerd van een toegangsbewijs tot WiSH Outdoor en daarnaast levert het je de nodige vroegboekkortingen op! Zo kun je o.a. al consumptiemunten bestellen met een flinke korting en ben je op het festival verzekerd van een gratis kluisje! De organisatie beloont graag mensen die vertrouwen hebben en steun betuigen aan de WiSH Outdoor familie. Welke plaatjesdraaiers en bandjes er komen houden ze nog even lekker voor onszelf. Maarrr, ze kunnen je wel wat beloven. Als je nu een early bird VIP ticket besteld, dat relatief goedkoper is dan een reguliere ticket, dan beloven ze dit jaar weer een aangenaam prettige line-up te presenteren op WiSH Outdoor. Evenals voorgaande jaren staat het festival in het teken van de Doe Een Wens stichting. Afgelopen jaar is er het mooie bedrag van 15.000 euro gedoneerd en dit jaar probeert de organisatie een nóg hoger bedrag op te halen!

Eerste namen Zondag 4 juli bekend
Met trots presenteert WiSH Outdoor dit jaar Shantel & the Bucovina Orkestar. Deze internationale topband heeft ondermeer opgetreden op Lowlands, Pukkelpop en in grote popzalen als de 013, waarbij de menigte werd omgetoverd in een groot, springend gekkenhuis! Ook zullen Nederlandstalige toppers als Jeroen van den Boom, Wolter Kroes en Rene Schuurmans weer een flink feestje bouwen. Daarnaast komen er verschillende oude bekenden langs, waaronder de Coronas, Lijn 7, de Memphis Maniacs en de 90s NOW! Ook zullen BZB en WC Experience hun opwachting maken op WiSH Outdoor. Voor de feestbeesten onder ons zijn er ook al Dj Jean, Dio en Charly Lownoise &Mental Theo bevestigd voor zondag 4 juli! Het belooft ook nu weer een spectaculaire editie te gaan worden.

Kosten
- Early Bird VIP Zaterdag 37,50 euro [Ex Fee]
- Early Bird VIP Zondag 22,50 euro [Ex Fee]
- Early Bird VIP Combi 47,50 euro [Ex Fee]
- 20 consumptiemunten 35,00 euro [Ex Fee]

Tickets zijn te bestellen via onze webshop of via alle Belcompany filialen in Nederland. Even een reminder, afgelopen jaar waren de early-bird VIP tickets snel uitverkocht, dus om teleurstellingen te voorkomen, wees er dit jaar op tijd bij!

Klik hier om WiSH Outdoor – zaterdag 4 juli – toe te voegen aan je partyflock agenda.

Klik hier om WiSH Outdoor – zondag 5 juli – toe te voegen aan je partyflock agenda

See you the 3rd and 4th of July at the wonderland called WiSH Outdoor

26 opmerkingen

Zaterdag is sowieso al vet! Maar nu kom ik zondag ook zeker! Passepartout binnen en dik filmpje :D
Altijd een mooi feestje! :yes:
 
Artiest {SHOWLIST artist 56331, 50659}
Zekers te weten aanwezig :)
Ik neem aan dat ze bedoelen dat charly en theo op zaterdag 3 juli draaien???? op zondag is het toch nederlandstalig en familiedag.............
Was er vorig jaar! Leuk feestje, maar helaas kan ik dit jaar niet.
Iemand anders zal de aftermovie moeten sieren :P
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 februari 2010 om 12:29:
Zekers te weten aanwezig :)

Gezellig makker! Ik ook ;) Hahaha

Wordt weer een vette party! (H)
Uitspraak van Leke op donderdag 25 februari 2010 om 14:20:
Ik neem aan dat ze bedoelen dat charly en theo op zaterdag 3 juli draaien???? op zondag is het toch nederlandstalig en familiedag.............

+2
Uitspraak van Leke op donderdag 25 februari 2010 om 14:20:
Ik neem aan dat ze bedoelen dat charly en theo op zaterdag 3 juli draaien?

Zal wel een klein persfoutje zijn, so be it :)

En hier kijken we het hele freakin' jaar naar uit!
Al vanaf de eerste editie aanwezig en dat blijft zo tot de laatste - 3 juli maar weer kruipend naar huis :respect: (L)
Neej neej geen drukfout of persfout,Charly Lownoise & Mental Theo gaan echt op zondag komen geweldig.....WISH OUTDOOR is altijd gezellig,sfeer is goed en ZEKER vernieuwend dat zie je wel weer dus kortom gewoon allemaal gaan !!!

WISH Outdoor 2010
Alle dagen aanwezig :D heb er zin in wordt weer helemaal TOP !
WISH Outdoor 2010........ben heeeeeeeeeel benieuwd naar de line up voor zaterdag..?!?
 
eerst de line up maar eens bekijken, maar zal toch wel goed zijn :P
Uitspraak van Leke op donderdag 25 februari 2010 om 14:15:
Ik neem aan dat Charly lownoise & mental Theo op zaterdag komen?????

Charly lownoise & Mental theo komen niet op zaterdag maar op zondag! Meer informatie volgt met de line-up release.
 
BZB en WC Experience YES!:P
haha leuk filmpje,
staaat mn schoonzus weer lekker op (L).
ik zag ook wat bekende gezichten voorbij komen:)
Wil er dit jaar wel een x bij zijn maar niet ten koste van ground zero, eens kijken hoe dat het valt:) hopelijk niet tegelijk.. alweer...
Ook zullen BZB en WC Experience

das al wel heldige poep! :D
wel kut dat het tegelijk is met ground zero :(
Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 februari 2010 om 12:29:
Zekers te weten aanwezig

Als dj? (Y)
Uitspraak van Leke op donderdag 25 februari 2010 om 14:20:
Ik neem aan dat ze bedoelen dat charly en theo op zaterdag 3 juli draaien???? op zondag is het toch nederlandstalig en familiedag.............

Leke wij zijn toch ook familie!!!