Partyflock
 
­ Nederland

Koningin Beatrix vormt koninklijk kabinet “GrotesQue 4”

gepubliceerd door , op
Koningin Beatrix vormt koninklijk kabinet “GrotesQue  4”
24 februari 2010
FeestGrotesQue · Experience the higher level Site
Datumzaterdag 20 maart 2010
LocatieFactory 010
Hare Majesteit Koningin Beatrix heeft na haar gesprekken met PT Events weinig tijd nodig gehad om een koninklijk kabinet samen te stellen. Na het hopeloos falen van Balkenende 4 presenteert de koningin op zaterdag 20 maart GrotesQue 4. Volledig vertrouwen in economisch herstel en de beoogde progressie binnen de kwaliteitsnormen van uitgaand Nederland gaven uiteindelijk de doorslag”, aldus Beatrix in haar reactie op het door haar gevormde kabinet.

GrotesQue kijk uit naar de presentatie en het eerste debat dat in Factory 010 zal plaats vinden en zijn blij dat de ministersposten volledig naar onze tevredenheid zijn verdeeld”, voegde persvoorlichter Patrick Pijnenburg toe. Dat een vernieuwde coalitie binnen zo een ongekende tijd kant en klaar afgeleverd kon worden was vooral te danken aan de door PT in het verleden behaalde resultaten. GrotesQue 4 zal de kabinetscrisis in ons land snel doen vergeten, de dronken woordvoerster van het NOC/NSF vergeven en het vizier richten op vier prachtige jaren voor uitgaand Nederland. De club wordt de hoeksteen van de samenleving en de sleutelwoorden “wederzijds respect” zullen plaats maken voor “quality GrotesQue!”

Al te lang hopen we in Nederland op een evenwichtig herstel van de clubscene, maar als niemand de stoute schoenen aan trekt om het beter te doen, dan zal het ook niet verbeteren, aldus een woordvoerder van PT.” Deze jonge organisatie heeft in de gesprekken met de koningin aan gedrongen op een juiste verdeling van de portefeuilles. Dat de beoogde ministers inmiddels allemaal hebben toegezegd was voor PT geen verrassing, maar slechts een kwestie van de juiste mensen op de juiste plaats zetten. Zo zal John O'Callaghan de nieuwe Minister President worden. Een taak die de altijd serieuze John op het lijf geschreven is. Een man met voorbeeldfunctie en tevens een uitgebalanceerd perfectionisme waarmee hij ongekende resultaten boekt. Zijn hoge notering in de wereldwijde MinisterTop100 lijst (#24) is daar het keiharde bewijs van.

De nieuwe Minister van buitenlandse zaken luistert naar de naam Marcel Woods. Als geen ander zal hij in staat zijn om de opgelopen meningsverschillen omtrent de missie in Uruzgan op te lossen. Woods zal ‘keihard optreden’ als het gaat om de veiligheid van ‘uitgaand’ Nederland. Daarnaast zal hij er persoonlijk zorg voor dragen dat de exportcijfers weer groeien in 2010. De portefeuille van binnenlandse zaken gaat in GrotesQue 4 naar oud gediende Misja Helsloot. Als geen ander weet hij hoe het werkt in de Nederlandse club scene. Met zijn ervaring binnen zijn eigen ‘Create Partij’ moet het geen probleem zijn om deze avond succesvol te maken.

De posten van Economische en Sociale zaken blijven respectievelijk bij RAM en Artento Divini. Zij zijn volgens hare majesteit zeker niet de oorzaak van de kabinetscrisis en zullen in de toekomst juist zeer belangrijk zijn om de speerpunten van de vierde formatie gestalte te geven. Staatssecretarissen Pascal S. en Sven van Vuren zijn de nieuwkomers in dit kabinet. Mede door hen zal de frisse wind, die met deze nieuwe coalitie door uitgaand Nederland waait, door het publiek zeker positief ervaren worden. De recente besprekingen hebben ook geleden tot een nieuwe functie, namelijk de Minister van Debat. Dat deze rol de komende vier jaar vertolkt gaat worden door vaste waarde Mc Me's zal geen verrassing zijn.

De Minister van Defensie is na de val van Balkenende 4 uitgeroepen tot meest desastreuze parlementariër. Besloten is hem daarom uit te sluiten voor ieder debat en hem over te plaatsen naar de post van Verkeerde Waterstaat. Ontvang een cd met propaganda van de Minister President of tickets voor het debat op 20 maart. Ook heeft Hare Majesteit met de Minister President besproken dat er een aantal cd’s weg gegeven dienen te worden om de politieke propaganda van John O'Callaghan ook bij de mensen over de speakers te krijgen. Geïnteresseerden dienen zich aan te melden op de website van PT Events en een email te sturen naar info@pt-events.nl met daarin hun gebruikersnaam. Onder alle partijleden worden ook tickets verloot voor het debat op 20 maart. De aankondiging van de gelukkige winnaars zal rond 6 maart plaatsvinden op de site van PT.

Kabinetsbesluit heeft positieve werking op kaartverkoop. Doordat op hogerhand besloten is het debat niet meer op vrijdag te houden maar op zaterdag blijkt er ineens veel meer animo te zijn. Het Centraal Plan Bureau laat ons weten dat als de lijn zo doorzet de kans op een uitverkocht debat aannemelijk is. Voor diegene die er zeker van willen zijn bij dit spectaculaire evenement aanwezig te kunnen zijn raden zij aan snel te handelen.

5 opmerkingen

 
Aanwezig :cheer:
Nice! :D
 
:respect:
super feest dit!!! aanwezig :cheer: