Partyflock
 
­ Nederland

De Rotterdamse House Mafia komt naar Metz on Sunday

gepubliceerd door , op
Na drie maanden de Nederlandse meteorologische treurnis te hebben moeten doorstaan gaat dan eindelijk het zonnetje schijnen, want op 21 maart begint de lente en staat de volgende editie van Metz on Sunday invites op het programma. Elke maand staan er diverse top DJ’s in de line up en zorgen zij voor de uplifting housebeats in het zo “house”lijke Prinses Theater. Denk aan nationale toppers als ROOG. Erick E, Groovenatics, Marcella etc Maar ook Internationale DJ’s zoals ATFC en Robert Owens. Deze maand is het tijd om de Rotterdammers eens te laten genieten van de echte Rotterdamse House Mafia! Wat dachten jullie van René Amesz, Baggi Begovic, Chris Rox, Mr. Metz Rolini, LeBlom, Golden Wonderboy en de vocalen van I/Fan.

Vanaf 18.00 uur staan de deuren van het Theater open en kun je onder het genot van het welkomstdrankje en de vaste Metz hapjes rustig in de stemming komen. Resident DJ LeBlom zorgt dan al vroeg voor het juiste gevoel. Zijn heerlijke muziek keuze is het begin van een avond waar je alleen het beste van het beste van de housescene gaat tegenkomen. Na LeBlom is het tijd voor Mr. Metz Rolini. Iedere editie warmt hij de zaal op met een dikke defected sound en zorgt hij al vroeg voor de juiste sfeer op de dansvloer. Ook deze editie heeft Metz weer iets unieks voor zijn bezoekers. Baggi Begovic gaat het eerste uur dat hij achter de decks zal verschijnen zorgen voor de Begovic sound die reeds een begrip aan het worden is in zowel Binnen – als Buitenland.

Baggi stond al op diverse grote evenementen op prime time zijn kunsten te vertonen. Neem bijv het Oud en Nieuwspektakel bij de Erasmusbrug, waar hij degene was die de slot set voor zijn rekening mocht nemen. Of wat dacht je van zijn sets op Housequake. Let op hem want hij klopt aan de deur om het stokje van 1 van de Nederlandse top DJ’s over te nemen. Het tweede uur zul je iets unieks meemaken. Het gebeurde in de Brabanthallen tijdens Faboulus en krijgt nu een vervolg op Metz on Sunday invites. René Amesz zal plaatsnemen naast Baggi en samen zullen zij 1 uur lang Back2Back hun sound en energie overbrengen op het Metz publiek. René Amesz is de man die onlangs nog tourde door Australie, en zojuist klaar is met zijn Remix voor Fedde le Grand’s Back N Fort die uit gaat komen op Flamingo Records. Na Metz vliegen de heren samen naar Miami om daar ook samen hun kunsten te vertonen op de Miami Winter Music Conference. Dus dat er iets geweldigs gaat plaatsvinden op Metz kun we je nu al garanderen. Na dit uur zal René Amesz nog een uur alleen de pioneers tot het uiterste drijven. Verwacht veel interactie met het publiek want dat is iets wat je Rene wel toe kunt vertrouwen. Na al dit bovengenoemde geweld zorgt Metz ook nog voor een afsluiter waar je niet omheen kunt. Zo stond deze man al op te warmen voor Erick Morillo op de Ocean Diva en voor Dennis Ferrer op Jamm Beach . Hij is de drijvende kracht achter het concept Latin Lovers en is de nachtburgemeester van Rotterdam. Natuurlijk heb Metz on Sunday invites het over niemand minder dan Chris Rox.

De vocalen zijn deze editie in handen van I/Fan. Ook I/Fan zal na deze editie richting Miami vliegen. Zijn stem kwam je al tegen op diverse hits van afgelopen jaar o.a zijn samenwerking met Funkerman, Lucien Foort en Marcella. Het jaar 2009 was het jaar waarin hij doorbrak in Nederland en wat nu in 2010 zeker gaat gebeuren in het Buitenland. Deze zondag zal weer een dag worden om naar uit te kijken. Kaartjes zijn voor Euro. 11,50 in de voorverkoop bij www.easyticket.nl en bij Funkie House – Korte Hoogstraat – Rotterdam verkrijgbaar. Aan de deur kosten ze Euro. 15,00

Metz on Sunday invites starts @ 18:00 uur en eindigt pas op maandagochtend om 01:00 uur. Zet deze datum nu in je agenda en maak een nu al legendarische avond mee in het Rotterdamse! Volg het laatste nieuws op www.metzonsunday.nl

1 opmerking