Partyflock
 
­ Nederland

Jamrock XXL
Dancers Invasion editie

gepubliceerd door , op
Jamrock XXL
19 februari 2010
FeestJamrock XXL · Dancers Invasion
Datumzaterdag 27 februari 2010
LocatieNorth Sea Venue
Tijdens deze winter waar de temperatuur ver onder de 0° zakt en er meer sneeuw valt dan Nederland in de laatste 20 jaar heeft gezien is de taak aan Jamrock op de temperatuur naar Caribische hoogtes te doen stijgen! Dit gaat 27 februari gebeuren in de Hemkade te Zaandam, waar tijdens Europa’s grootste Dancehall party de beste dansers uit heel Europa samen komen. De laatste moves, gekke daggering stunts en sensueel swingende heupen op de muziek van de beste Dancehall DJ’s: 27 februari zet Jamrock de winter op pauze!

Jamrock is een concept dat nu ruim vijf jaar bestaat en is in die tijd uitgegroeid tot het toonaangevende Dancehall & Reggae feest in Europa. Van de intieme wekelijkse avonden, tot aan de duizenden bezoekers op de XXL evenementen, Jamrock staat voor top entertainment in haar genre! In combinatie met Jamrock Radio (www.jamrockradio.nl) en de binding met de lokale Dancehall & Reggae scene heeft Jamrock zijn stempel gedrukt op de scene in Nederland.

De danscultuur is een belangrijk element in de Dancehall. Elke track of riddim heeft zijn eigen dansjes! Deze dansmoves zorgen vaak voor out-of-your mind taferelen tijdens Dancehall feesten. Van moves als ‘Nuh Linga’ & ‘Sasa Step’, tot aan het welbekende ‘Daggering’ (lees ritmisch droogneuken) en de meest gekke en expliciete stunts, alles gaat gebeuren op het podium tijdens Jamrock XXL!

Voor deze editie komen de beste dansers uit heel Europa de beste dansers & danseressen naar Nederland. Uit London komt de Europese DHQ 2009 ‘Mad English’, uit Parijs hebben de Europese DHQ 2007 ‘Shisha’ en de Dancehallqueen uit Oostenrijk ‘Valerie’ en ‘Dagga Queen’ uit duitsland zullen laten zien dat blanke vrouwen ook heel goed kunnen whinen!
Ook de Jamaicaanse dansers formatie ‘Stainless Crew’ zal aanwezig zijn, deze jongens zijn op de hoogte van alle laatste moves uit Jamaica! En uit ons eigen land laten oa de DancehallQueen ‘Hershey’, de KittyCat Dancers, en vele anderen zien wat er in Nederland speelt!

De muziek zal verzorgd worden door Nederland’s top Dancehall & Reggae dj’s die al jaren ervoor zorgen dat de crowd bij elke editie van Jamrock helemaal los gaat! Dj WaxFiend, Dj Jah, Dj Drivah, Maikal X en Kali Bwoy. Ook wordt voor deze editie ‘Champion Squad’ uit Miami ingevlogen! Deze dj’s staan bekend om hun baanbrekende remixes en energie sets op feesten! Voor de HipHop en R&B liefhebbers is wederom‘The Trap Area’ aanwezig waar de beste en nieuwste Urban gedraaid door Dj JayceeOh (een van New York’s top HipHop Dj’s!) en The Freshmen.

Genoeg redenen dus om 27 februari aanwezig te zijn bij Jamrock XXL ‘Dancers Invasion’! Haal je kaartje, zorg dat je outfit klaarligt en tel de dagen af! It’s gonna be crazy!