Partyflock
 
­ Nederland

Groupies @ Megadisco Zak

gepubliceerd door , op
Groupies @ Megadisco Zak
17 februari 2010
FeestGroupies · Celebrities
Datumzaterdag 6 maart 2010
LocatieZak Site
Zaterdag 6 maart strijkt Groupies neer in de populaire megadiscotheek Zak in Uelsen. Keer op keer blijkt deze parel net over de Duitse grens de ideale locatie om helemaal los te gaan! Niet verwonderlijk dat Q82 dan ook deze megadisco heeft verkozen voor deze nieuwe editie van Groupies!

Een decor waar je u tegen zegt, de meest sexy entertainers en fotografen en cameramensen kortom pers, all over the place! Bij Groupies waan je jezelf als een Celebrity. Met het beste entertainment en show waan jij jezelf in een andere wereld. Natuurlijk kan daar de beste muziek niet aan ontbreken. De line-up voor deze Groupies editie is zorgvuldig uitgekozen. Stuk voor stuk deejays die het dak er absoluut afkrijgen.

DJ Jean, Quintin, Billy the Klit, Tony Cha Cha en R3HAB. Vocale ondersteuning door een van Nederlands beste vrouwelijke mc’s: MC Boogshe.



Dress like a celebrity and get photographed on the red carpet!
Moviestar, rapper, singer, model allemaal zie je ze op hun best de rode loper tijdens een première. Bij de entree van Groupies is iedereen een celebrity. Zorg dat je er opper-pimpst, stijlvol of op je sexiest uitziet en word gefotografeerd of geïnterviewd door pers op de rode loper!

4 opmerkingen

 
:cheer: Grooven @ Zak :cheer:
:D
 
Dit zuigt echt ballen..