Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers met toppers in strandclub Zwoel

gepubliceerd door , op
Latin Lovers met toppers in strandclub Zwoel
15 februari 2010
Na het daverende succes van de eerste editie gaat Latin Lovers heerlijk door in Strandclub Zwoel te Hoek van Holland! De datum die iedereen nu al in zijn of haar agenda, iPhone of blackberry zet is zaterdag 20 februari. Ook in 2010 blijft Latin Lovers dus iedereen in de winter doen verlangen naar die heerlijke zomer met haar On The Beach edities! De eerste editie was een uitverkocht succes en daar gaat Latin Lovers als een vloedgolf door in deze unieke strandclub. Met een top line-up zal iedereen met een big smile op de dansvloer staan: Erick E, Baggi Begovic, Chris Rox, Stefan Vilijn & Dominggos, Helguera & Dominicus en allemaal ondersteund door MC Akash!

Strandclub Zwoel zal deze avond dienen als decor voor iedereen die klaar is met de winter en nu alweer smacht naar die heerlijke zomerse strandfeestjes. Dikke winterjassen zijn niet nodig, de nieuwe locatie zal jou geheel verwarmd en zwoel de nacht door laten komen. Strandclub Zwoel is niet zomaar een strandtent, want met haar luxueuze en moderne uitstraling gaat Zwoel makkelijk mee in het rijtje van bruisende nachtclubs. Dit heeft Latin Lovers goed gezien en ziet zij hierin een perfecte locatie om samen met jou de nacht te verwarmen met uitmuntende danspasjes!

Erick E gaat zijn debuut maken in Zwoel en daar is iedereen natuurlijk trots op! Mister Housequake en Maestro Sneakerz mag ook met veel lof dé nummer één dj van Nederland worden genoemd. Met zijn heerlijke gevoel voor tribals, vocals en latinbeats maakt Erick altijd weer een groot feest van Latin Lovers. Zeker op het strand voelt deze grootheid zich helemaal thuis, vandaar dat hij ook geen seconde twijfelde om te komen voor een unieke latinset! Baggi Begovic maakt overuren in de studio en dat resulteerde in een dikke hit met René Amesz: Without Love. Nu al gedraaid door de groten der aarde o.a. Erick Morillo, Sebastian Ingrosso en Tom Novy.

Maar ook op draai gebied zit deze Balkan boy niet stil. Tijdens oud&nieuw stond deze Grey GOOSE lover op oa Extrema en bij de Erasmusbrug in Rotterdam prime time! Zijn gevoel voor latin is echter nooit verdwenen en onze liefde voor Baggi zal alleen maar groter worden, ook op het strand! De drijvende motor achter het concept is natuurlijk Chris Rox. Vaste waarde en steenvaste resident solid as a rock! Zijn gevoel voor latin gaat verder dan de Zuid-Amerikaanse grend en eindigt pas ergens in de jungle van Rio de Janeiro en Chris zal alle zandkorrels inclusief dansvloer lekker laten roxen! Latin Lovers kijkt natuurlijk altijd verder dan haar neusje lang is en biedt ook kans aan groot talent in ons land. Stefan Vilijn & Dominggos zijn populairder dan ooit in Rotterdam en langzaam aan ook de rest van het land. Verwacht een regelrechte knalset van deze twee energieke mooiboys! Ook de helden uit het Westland Helguera & Dominicus komen met platenkoffer richting het strand. Met succesvolle gigs bij oa Bondi Beach waren zij verantwoordelijk voor de lekkerste kwalitatieve sexy house en zijn ze volledig geinspireerd door latin! Ook in de studio zitten ze niet stil, dus houdt deze jonkies in de gaten! Vocaal krijg je alles recht voor je raap van onze eigen MC Akash, deejay work it!

Vergeet dus even de kou en trotseer de winter voor een heerlijk strandfeestje! Zwoel is een exclusieve warme club en de drankjes staan al voor je klaar, wij zorgen voor de bruisende muziek! Sexy trommeltjes, schone vocalen en een warm welkom! Latin Lovers zien je graag terug op zaterdag 20 februari voor een heerlijke zwoele Latin Lovers nacht in Strandclub Zwoel, Hoek van Holland!