Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf
12 februari 2010
Vrijdag 26 februari is het eindelijk zover, dan komt Soixante Neuf, het meest gezelligste eclectische evenement van Amsterdam op verzoek van vele eindelijk naar Eindhoven. Eclectisch houdt in een mix van de lekkerste vrouwvriendelijke R&B gemixed met de lekkerste House tunes. De organisatie is dan ook trots dat Soixante Neuf in de mooiste club van Eindhoven De Danssalon haar tweede thuis heeft gevonden.

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Aangezien het de Eerste Editie in Eindhoven is, wil de organisatie uitpakken. Dit kan met een keiharde line up! Soixante Neuf heeft de toppers in de eclectische scene te pakken weten te krijgen. De entertainers van de avond zijn:

The Flexican // FLAVA
Goodfellas ft. Prime & Marvell
Funky Creators ft. E-Sonic
Gwise
Rodney Music MSc

Verder heeft de organisatie nog een paar verassingen voor jullie in petto op deze heugelijke avond. Dat Eindhoven de gekste is, zal de 26e eens te meer worden bewezen. Dus zorg dat je erbij bent om te feesten á la “Soixante Neuf”. Kaarten kosten € 10,- in de voorverkoop. Deze kun je halen bij het voormalige ticketonline wat nu verder gaat onder de naam www.Seedance.nl. Tevens hebben we een VIP treatment, voor meer informatie kun je mailen naar info@soixante-neuf.nl.

Aangezien Soixante Neuf een vrouw vriendelijk concept is, zullen we een 'Ladies only Entrance' hebben, zodat de dames niet in de rij hoeven te staan. De hosting wordt gedaan door Aida (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!). Onze gastvrouw Bianca verwelkomt je met een versnapering en gangmaker Jarrion zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!