Partyflock
 
­ Nederland

In House We Trust
The pre WMC party on 20 March 2010

gepubliceerd door , op
In House We Trust
12 februari 2010
Terwijl duizenden die-hard partygangers wereldwijd zich opmaken voor een trip naar Miami in de laatste week van maart om daar getuige te kunnen zijn van de 25e Winter Music Conference, maakt 2BG Events zich op om op de laatste zaterdag voor de WMC South Beach neer te laten strijken in The Power Zone, Amsterdam!

Met een line-up waar het hart van menig house-liefhebber harder van zal slaan, zal In House We Trust alles uit de kast trekken om zichzelf voor eens en voor altijd op de kaart te zetten. Denk aan een ijzersterke line-up, een harde maar loepzuivere geluidsinstallatie, een machtige laser- en lichtshow en een ambiance waardoor je je daadwerkelijk op Ocean Drive, Nikki Beach of welke hotspot dan ook in Miami waant…

De line-up: stuk voor stuk namen die ofwel voorgaande jaren Miami op zijn kop hebben gezet of die dit jaar hun stempel op de WMC gaan drukken. Hoe dan ook, de line-up doet niet onder voor een WMC-showcase: ATFC (UK), Grégory (FR), Sidney Samson, Afrojack, Gregor Salto, Quintino en Melly Mel gehost door MC Bizzey!

Op een evenement waar zoveel aandacht is besteed aan de muzikale kwaliteit, mogen er simpelweg geen concessies worden gedaan op andere zaken. In House We Trust zal dan ook tot in details uitpakken om met The Pre-WMC Party een statement te maken in clubland en 2BG Events zal een visitekaartje afgeven zoals geen andere organisatie ooit heeft gedaan.

Wil jij getuige zijn van deze statement? Op www.inhousewetrust.nl / www.ihwt.nl en bij alle filialen van Free Record Shop zijn tickets te koop voor € 17,50 exclusief fee. Hoe hard de voorverkoop ook zal lopen, er zullen in ieder geval een (gering) aantal tickets te koop zijn aan de deur. Deze kosten € 22,50.
Met een knipoog naar de 25e editie van de Winter Music Conference zullen de eerste 250 Quick Decider-tickets voor een bedrag van € 25 per duo gaan. Een Quick Decider-ticket is dus geldig voor 2 personen!

Wil je deze avond op een andere manier beleven, neem dan een Ultra Package voor 6 personen. Zo ben je echt zeker van een gestroomlijnde avond, vanaf het moment dat je The Powerzone betreedt totdat je deur weer uit loopt. In een Ultra Package zitten namelijk:
  • Speciale entree
  • VIP Host
  • Bediening gedurende de hele avond
  • 1 fles sterke drank naar keuze incl. softdrinks
  • Tropische fruithapjes en zeevruchten

Deze package kost € 300,- per tafel van 6 personen. Een tafel van 8 personen kost € 500,- inclusief 2 flessen sterke drank. Voor meer info over deze package kan je mailen met vip@inhousewetrust.nl of contact opnemen met onze VIP Host op 0614 – 42 48 90.

4 opmerkingen

Dit feest is echt op geen enkele manier te vergelijken met de WMC. Over 30 dagen sta ik lekker bij Ultra Music Festival in Miami tijdens de ECHTE WMC :)
Er staat volgens mij ook nergens dat dit een substituut product betreft. Anders zou het wel een hele goedkope optie zijn :).
Uitspraak van In House We Trust op dinsdag 23 februari 2010 om 21:49:
Er staat volgens mij ook nergens dat dit een substituut product betreft. Anders zou het wel een hele goedkope optie zijn .

[quote element=news_comment id=532825]waardoor je je daadwerkelijk op Ocean Drive, Nikki Beach of welke hotspot dan ook in Miami waant…/quote]
nee?