Partyflock
 
­ Nederland

Ben jij de Privilege waard?

gepubliceerd door , op
Ben jij de Privilege waard?
10 februari 2010
Een `privilege` is een recht dat aan een persoon of een groep personen wordt toegekend om meer of andere rechten te geven dan waarop men normaal gesproken aanspraak maakt. “Men verkrijgt een voorrecht.” Ditzelfde geldt voor een ieder die op 6 Maart tickets heeft weten te bemachtigen voor de Grand Opening van Club Privilege in de Off_Corso Rotterdam… want dan ben je pas echt bevoorrecht!

Club Privilege is het gloednieuwe concept van de organisatie achter het grootste danceconcept van Zuid-Holland… Beatloverz! Dit keer gaat de organisatie voor de Off_Corso in Rotterdam. In deze voormalige bioscoop, gevestigd aan de Kruiskade, komt de intieme en unieke sfeer die Club Privilege nastreeft pas echt tot zijn recht. Per slot van rekening hebben slechts 1000 bezoekers het privilege om deze avond te beleven. Maak je op voor waanzinnig nieuwe tracks, top entertainment, en vette special effects! Om nog maar te zwijgen over de line-up die van zeer hoge kwaliteit is.

Op 6 maart is het voorrecht, om de Grand Opening van Club Privilege naar een legendarische avond te brengen, aan niemand minder dan de headliners Sidney Samson, Gregor Salto en Lucien Foort! Sidney Samson heeft met “Riverside” een wereldwijde hit te pakken en zal nog maar beperkt in Nederland te zien zijn. Een echt privilege dus. Gregor Salto, volgens kenners een van de meest getalenteerde producers van Nederland, heeft nu met “Your Friend” een dikke clubknaller te pakken en Lucien Foort heeft uiteraard weinig introductie nodig. Deze Rotterdamse dj weet wat er voor nodig is om Rotterdam op zijn kop te zetten en hij zal Privilege dan ook afsluiten. Ondersteund door het aanstormende dj duo Ra-Zoon & Ricky Del Prado en housekenner pur sang Mike Joshua kan deze avond niet meer stuk. MC/Vocalist Yanto zal ervoor zorgen dat alles in goede banen geleidt wordt en oud voetballer Glenn Helder zal op de drums zijn bijdrage aan de avond leveren.

In de lounge zullen Franklin Rodriques en Lennox Frederique zorgen voor een heerlijke volwassen housesfeer. Wil jij tot de groep mensen behoren die het voorrecht hebben om de opening van Club Privilege mee te mogen maken? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten met het bemachtigen van je tickets, want veel mensen zijn je al voor geweest om hun recht op te eisen.

2 opmerkingen

Misleidend dit....
weinig bijzonders, op de creatieve invalshoek van dit persbericht na..