Partyflock
 
­ Nederland

Below Invites Efdemin

gepubliceerd door , op
Below Invites Efdemin
10 februari 2010
Vrijdag 19 februari vormt TrouwAmsterdam het podium voor een zeer spraakmakende samenwerking tussen de maandelijkse avond Below en Mr Multiplex. De avond begint om 18.00 uur in de Verdieping waar de opening zal plaatsvinden van de vier weken durende Multiplex Transnatural tentoonstelling. Tijdens Transnatural krijg je als bezoeker een frisse en vooral vooruitstrevende visie voorgeschoteld van internationale kunstenaars, architecten en game designers over een rijke en nieuwe wereld van waanzinnige architectuur, installaties en games waarin nieuwe technologieën samensmelten met elementen uit de natuur. Na je gezonde dosis cultuur en creativiteit gaat het feest natuurlijk door!! Below is verantwoordelijk voor de nachtelijk invulling van deze avond en heeft voor deze speciale gelegenheid niemand minder dan Efdemin uitgenodigd voor een drie uur durende set.

Efdemin, ook bekend als Pigon is de Berlijnse producer Phillip Sollmann. Efdemin is één van de grote artiesten van het Hamburgse Dial label en staat bekend om zijn diepe, dromerige maar vooral stuwende sets waarin de dikke grooves centaal staan. Mede door de producties van Efdemin is er de laatste jaren sprake van een deephouse-revival die in Duitsland vorm heeft gekregen. In 2007 debuteerde Efdemin met zijn gelijknamige album Efdemin op Dial Records, gevolgd door geweldige releases als ‘Acid Bells’ en ‘Just a track’ zorgde dit ervoor dat Efdemin binnen korte tijd een gerespecteerd en zeer veel gevraagd artiest geworden is. En met een nieuw album in het vooruitzicht, een (nog geheime) samenwerking met Nick Hoppner van MyMy en nieuwe releases onder zijn Pigon alias, lijkt 2010 een waanzinnig jaar te worden voor Efdemin.

De avond is natuurlijk niet compleet zonder vaste waarden Jarno en Mark August, beide heren staan bekend om hun brede, diepe maar uiterst dansbare sets en zullen voor deze avond weer een flink pak nieuwe platen met zich mee brengen. Met succesvolle eerdere edities van Below waar men los ging op optredens van onder andere Koze, Tensnake, Lawrence en Patrice Scott, weet je dat Below staat voor muzikale verbreding en diepgang maar altijd gericht is op het bouwen van een feestje. Dat Trouw hiervoor het ideale podium is, is meerdere malen gebleken.