Partyflock
 
­ Nederland

The New House Collective In Februari

gepubliceerd door , op
The New House Collective zit in deze wintermaanden niet stil. Sneeuw, regen en ijzel zijn geen reden om binnen te zitten in je pyama, maar om er tussenuit te gaan en lekker met vrienden de koude dagen te slijten in een van de leukste clubs in Amsterdam. De Sugar Factory is op donderdag het thuisfront van de New House Collective en hun feesten. De maand januari was bar en koud maar de donderdag avond was warm en gezellig.

Voor de maand februari hebben ze ook niet stil gezeten. De komende vier weken staan in het teken van nog meer knusse, gezellige clubavonden. Deze eerste donderdag is compleet gewijdt aan de welbekende TWSTD en MISC Agency. Al het jong en frisse talent komt uit dit kleine DJ-cafe rollen en laat Amsterdam zien wat er komen gaat. Voor vier februari zijn dat Mike Ravelli, Teatro Kultka en KlapSandwich. Mike Ravelli kennen de meeste onder ons wel van feesten zoals Mysteryland, de LoveParade en Rockit. Het duo Teatro Kultka, individueel bekend als Stip en Technick, zal met hun onuitputtelijke enthousiasme en experimentele show zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Een week later zal Linke Soep resident Robert Powlson de draaitafels delen met New House Collective leden Jason Lanox en onze Engelse held Leama. Deze drie heren zijn niet schuw voor wat extra bass en een BPM waar je hart snellen van gaat kloppen. Bij de meeste van ons is dit ook wel bekend, en dit zal dan ook een belovende avond worden voor de techno en house junkie.

18 Februari staat in het teken van een internationaal opkomend talent: Gary Beck. Deze jongenman origineert uit Glasgow en heeft al meerdere hits op zijn naam staan. Zijn track 'Consumed' heb je vast al eerder voorbij horen komen, waaronder op de compilatie van Richie Hawtin’s M_NUS label. Beck staat op de wishlist van velen clubs over de hele wereld. Naast hem zal New House Collective's eigen Leama staan, en om deze avond toch een Nederlandse twist te geven zal De Kleine Raver ook een steentje bijdragen.

Aan het einde van deze barre winter maand zal op donderdag 25 februari DJ talent uit het verre Rusland richting onze hoofdstad trekken. MiniCat en Poliss aka Tunneltube zullen deze avond hun krachten bundelen en laten zien dat Rusland ook een sterke scene heeft. MiniCat heeft een sterk techno georiënteerde kant met een melodisch karakter, en daar sluit Poliss op aan met zijn innovatieve housy kant. Naast hen zullen de damens en heer bekend van de Vuig* feestjes plaats nemen achter de draaitafels. Tommy Kornuijt, Anoesjka en Kisakye weten wat ze willen en laten dat ook horen.

Al deze avonden worden ondersteund door MC/Percussionist A3 Abbo. Bekend en berucht in heel Amsterdam 'ouwe'. Visueel aspect wordt gevuld door VJ Kleurbleur en/of VJ Campati & Van den Berg. Experimenterend met piepschuim, witte doeken en spiegelbeeld geven zij je ogen ook de kost. Daarnaast organiseert het New House Collective verscheidende liftacts waardoor je tijdens je sigaretje niet stil hoeft te staan. Kortom, er staat weer een hoop te gebeuren deze maand, zorg dat je erbij bent.

3 opmerkingen

GARY BECK!! vettt!!!
Hier ben ik vanavond sowieso te vinden :D