Partyflock
 
­ Nederland

Win combitickets voor Winterkriebels en Zomerkriebels Festival

gepubliceerd door , op
Winterkriebels staat alweer bijna voor de deur: zondag 21 februari is het zover. Uiteraard heeft de organisatie weer alles uit de kast getrokken voor een superlineup, entertainment en een sfeervol decor. Niemand minder dan Laidback Luke, Afrojack Sunnery James & Ryan Marciano en Hardwell staan onder meer in de line up Voor de techno-minimal liefhebbers staan onder andere Secret Cinema en Warren Fellow, Peter Horrevorts (live) en Erik Heijting paraat Op kriebels.nl kun je verder uitgebreid lezen over de rest van deze super line-up.

Win combitickets
We zijn de afgelopen weken in Nederland al genoeg gestraft met de kou en verlangen naar de heerlijke warmte, bruisende outdoor festivals en al het goede van de komende zomer. Om je alvast een beetje in de stemming en op temperatuur te brengen kun je nu speciale combitickets winnen voor Winter- en Zomerkriebels in de Kriebels Super Slot Machine. Het interactief Kriebels Casino is 24/7 open voor een gokje. En. als de jackpot valt, heb je nu dus dubbel prijs en win je toegangskaartjes voor beide kriebels! Beproef nu je geluk op www.kriebels.nl.

Kaarten voor Winterkriebels op zondag 21 februari 2010 kosten € 25,- en zijn verkrijgbaar via Kriebels.nl Ticketonline en Paylogic en bij Primera en de Free Record Shop www.kriebels.nl

3 opmerkingen