Partyflock
 
­ Nederland

War laat zich horen op 5 days off

gepubliceerd door , op
War laat zich horen op 5 days off
5 februari 2010
Feest5 days off · Day 4
Datumzaterdag 6 maart 2010
LocatieMelkweg Site
Op zaterdag 6 maart presenteren The Third Movement en Melkweg Amsterdam een nieuwe samenwerking: war. Oorlog in z’n meest muzikale vorm! Gebroken, vervormd of een slag in de diepte, war is een nieuw platform voor alternatieve harde geluiden. Open voor experiment, op zoek naar de confrontatie en altijd hard.

Tijdens dag 4 van 5 days off staat de Melkweg in het teken van de hardste geluiden des lands. Het festival liet zich al kenmerken als podium voor indie dance, tech house, dubstep en nieuwe beats, op deze zaterdag gaat het allemaal nog net een stap verder! Terwijl de hoofdzaal van de Melkweg onderhevig is aan Promo’s live project (met o.a. Flinke Namen en Skinto te gast) en sets van Noisia, Kubus en Eye-D & Hidden, is de Oude Zaal gereserveerd voor een nog breder palet aan ritmes. De namen in kwestie? The DJ Producer, Bong-Ra, Traffik, Void Settler en Semiomime.

Een lijst van 5 artiesten, die ieder hun eigen stempel voeren op de vaak wat obscuurdere subgenres binnen de scene. Hoe omschrijft men de Engelse The DJ Producer zonder terug te vallen op z’n aanstekelijke combinatie van snelle hardcore beats, breaks en een overactieve aanwezigheid achter de decks? Of de donkere verschijning van Bong-Ra, die op uitnodiging live z’n opzwepende mix van jungle en raggacore komt voorleggen. Wat te denken van een eclectische set van Semiomime, dubsteptechnoambientpopcore zoals hij het zelf omschrijft. Met een album in spé de plek om nieuw werk van deze relatieve nieuwkomer te horen. Daarnaast biedt WAR unieke sets van Traffik en Void Settler (live). Twee gerespecteerde namen die zich bij uitzondering laten zien op een podium. En laat die uitzondering nou voor allebei net op deze zaterdag vallen. Luister en huiver is het advies.

Kaarten à € 15 (excl. lidmaatschap) zijn verkrijgbaar door heel Nederland bij Ticketservice, ticketservice.nl en de reguliere voorverkoopadressen. Natuurlijk kom je ook binnen met de 5 days off festival passe-partout. De dueren in de Melkweg staan open, entree is deze nacht dus geldig voor beide zalen!

Met ingang van 2010 biedt war een plek aan de donkere crossovers en substijlen aan de harde kant van de electronica. Een duo grondbrekende Engelsen en een verzameling eigenwijze Nederlandse producers, de eerste editie staat!

23 opmerkingen

Line-Up :respect: es wat anders!!! Zowieso aanwezig :bounce:
 
Werkzaam bij Partyflock
AAnwezig
VOID SETTLER _O_
VOID SETTLER _O_
VOID SETTLER _O_
VOID SETTLER _O_
VOID SETTLER _O_
VOID SETTLER _O_
VOID SETTLER _O_
Wat een heerlijke line up!
 
Keihard aanwezig (Y) Dit gaat een mooi avondje worden! :D
 
Eye-D & Hidden, The DJ Producer, Traffik, Void Settler :respect:
hiphop is alleen echt nièt mijn ding, dus daarom niet aanwezig (ik wacht wel tot r_AW 8) )
Uitspraak van actief op zaterdag 6 februari 2010 om 16:52:
Eye-D & Hidden, The DJ Producer, Traffik, Void Settler
hiphop is alleen echt nièt mijn ding, dus daarom niet aanwezig (ik wacht wel tot r_AW

alleen zaal 1 is hip hop...
 
I know. :) De melkweg vind ik ook niet zo geweldig en er staan nog veel meer leuke feestjes in de planning de aankomende maanden dus is de keus minder moeilijk. :9
 
Aanwezig
ontzettende dikke line up

maar vorige jaar dikke tegenvaller vooral oude zaal helaas
Uitspraak van actief op zaterdag 6 februari 2010 om 17:39:
I know. De melkweg vind ik ook niet zo geweldig en er staan nog veel meer leuke feestjes in de planning de aankomende maanden dus is de keus minder moeilijk.

Maar daar staat Void Settler niet :O
Aanwezig, for sure...

Noisia is een keer check'n:d
Artiest {SHOWLIST artist 43071, 56179}
WARRRRRRRRRRR !!!!!!!!!
 
Duidelijk aanwezig :respect: Flinke namen & Promo uniek concept :bounce:
Heel dik, sowieso wordt 5 days off echt te dik :D
 
al lang ticket binnen

geweldige line-up zaal 2 en zeer hoogwaardige dnb in de MAX!
 
Traffik dú Epiteth :D
Artiest {SHOWLIST artist 99975, 8384}
alleen maar vette namen (Y) cker weten heen