Partyflock
 
­ Nederland

Meneer Achterwerk presents Peepshow

gepubliceerd door , op
Meneer Achterwerk presents Peepshow
2 februari 2010
Een nieuw jaar, een nieuw feest! Nieuwe ronde, nieuwe kansen zo gezegd. MAW zal ook 2010 weer felroze laten kleuren! Na achtereenvolgens met The Betty Ford Clinic en Villa Achterwerk maandelijks in dezelfde locatie actief te zijn geweest, is het de komende periode tijd voor een “reizend circus”. Om de twee maanden kan je los gaan op een verrassend en hopelijk ook erg leuk gayfeest getiteld “Meneer Achterwerk presents…”

Om te beginnen op zondagavond 28 februari met “Meneer Achterwerk presents Peepshow” in Factory 010 in Rotterdam! In deze nieuwe, waanzinnige en vooral spectaculaire locatie op de 10e etage van de Maassilo zal Meneer Achterwerk en zijn fijne team een al even waanzinnig en spectaculair gay(minded) feest presenteren. De gehele avond door kan je, in een heus Peepshow decor, genieten van verrassende optredens van de allerbeste dj’s, mc’s en entertainers. Komt dat zien, komt dat zien, Peepshow is in town!

Wat en wie kan je allemaal verwachten? Zoals het een echte Peepshow betaamt, gaat het peepshowhokje pas open als je het muntje in het gleufje hebt gegooid! Laat je dus verrassen door de onderstaande acts en performers… More to be confirmed, more to be announced! On the decks: Lord Pink, Denace The Menace, The Dark Knight, Da Flavour, Armand Lapore & Father Abraham, Victoire de Miami. On the mic: MC Blame It On The Boogie. Peepshows by B Del Horno, Samantha O, Horse Men, Clitta von Teese, Complex Feathers & Sunny, Beefcake & Ya Mama.

De entreekaarten! Die zijn tot eind van maand voor € 16,00 verkrijgbaar bij de vaste MAW voorverkoopadressen: www.voorverkoop.net, Shopper (Van Oldebarneveltstraat) en Sister Moon (Nieuwe Binnenweg). Heb jij altijd al een keer in the spotlight willen staan? Heb je al jaren een fantastische act op de plank liggen en heb je geen podiumvrees? Neem dan contact op met Meneer Achterwerk en wie weet sta jij zondag 28 februari wel de show van je leven te geven op Peepshow in Factory 010. Aanmeldingen kunnen naar meneerachterwerk@mawparty.nl

Don’t be late, the show will be heet and great…

Meer info over Peepshow, foto’s van vorige feesten en andere zaken kan je terug vinden op www.mawparty.nl

1 opmerking

De FHM-buurmeisjes verkiezing 2010 is weer van start gegaan:

Ik vraag jullie om te stemmen op Blondie, als volgt:
beoordeel haar met 5 sterren op:
http://www.bm2010.nl/buurmeisjes/Blondie.html

OF/EN:

sms BM Blondie naar 2211
0,90 cent P.O.B:

Bedankt!