Partyflock
 
­ Nederland

Diepgang invites Adam Beyer

gepubliceerd door , op
Na een knallend 2 jarig bestaan van Diepgang in de Rotterdamse Catwalk, waar de heren Steve Rachmad & Joel Mull het publiek diep in het zweet hebben gewerkt, is het dit keer tijd voor een andere Zweedse gast. Niemand minder dan de geestelijk vader van het toonaangevende label Drumcode, Adam Beyer, zal op vrijdag 5 maart Diepgang aangenaam verrassen met een knallende set.

De Zweed is voor de heren Hertz & Vibes de afgelopen jaren een enorme inspiratiebron geweest. Ze zijn dan ook erg blij met het aangekondigde bezoek van deze techno gigant. Waar Adam normaal gesproken alleen de allerbeste festivals aandoet met zijn rollende technoset, maakt hij dit keer een uitzondering voor de intiemste club van Rotterdam; Club Catwalk.

Het is dan ook een unicum dat Adam Beyer in een Nederlandse club optreedt. Dat hij voor Diepgang ook nog eens ruim de tijd neemt om het publiek te trakteren op onvervalste Zweedse techno is al helemaal bijzonder! De avond zal worden opgewarmd door de initiatiefnemers van Diepgang; Hertz & Vibes. Waar zij onlangs nog zes uur lang op de Catwalk resident night achter de decks stonden, zullen zij deze avond slechts de opening voor hun rekening nemen. Wie vervolgens niet mag ontbreken is de goedlachse reus uit Leiden, Hans Seisveld, in het techno circuit beter bekend als Size. Hij heeft een turbulent jaar achter de rug, zo had hij de eer om te releasen op Truesoul, niet toevallig, het label van Adam Beyer. Alsof dit niet genoeg was bracht hij ook nog eens de absolute hit: Yeah! uit op 100% Pure, welke op de laatste Time Warp door zowel Sven Väth als Michel de Hey op de decks werd gelegd.

Na het voorspel van Hertz & Vibes en Size is het de beurt aan de man van de avond, welke tot in de vroeg uurtjes het publiek zal meeslepen met zijn energieke sound. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, want voor slechts 15,- euro in de voorverkoop sta jij met enkele gelukkigen te housen met niemand minder dan Adam Beyer. Voor deze avond zijn een gelimiteerd aantal kaarten in de verkoop. De organisatie raadt dan ook aan om er snel bij te zijn om teleurstelling te voorkomen!

Tot Diepgang!

3 opmerkingen

_o_

beyer in rotterdam lekker lekker

erg jammer dat ik er niet ben.. zonde zonde
Uitspraak van Embedded op zaterdag 30 januari 2010 om 11:41:
zonde zonde

Idd blom, maar ik vervang je plek hoor :P
Word een fijn feestje :D
Sinds ILT09 enorm fan van hem, gaat het nog lang volhouden hopelijk!