Partyflock
 
­

GBBR Hakkuhgat

gepubliceerd door , op
afbeelding GBBR Hakkuhgat
FeestGbbr · Hakkûhgat
Datumzaterdag 13 februari 2010
LocatieDynamo Site
WinactieGbbr actie, gesloten
Carnaval werd vorig jaar in Dynamo voor de eerste keer gevierd onder leiding van GBBR.Gbbr. Het was een groot succes, met een uitverkochte zaal, een volledig verkleed publiek en artiesten die zich voor de volle honderd procent gaven om de avond tot een succes te brengen. De vrijwilligers van Gbbr konden na het succes van vorig jaar niet anders als een vervolg organiseren. Daarom zal 13 februari carnaval in Dynamo gevierd worden met Gbbr; het hardste carnavalsfeest van Eindhoven! Om deze editie wederom te laten slagen heeft Gbbr de handen ineengeslagen met Tremble Works; een organisatie die zich in Veldhoven, maar ook in Dynamo, al ruimschoots heeft bewezen. Zij zullen de tweede zaal hosten met hun concept “Beat Control”.

Line-up
De line-up voor deze carnaval is zorgvuldig gekozen om het carnavalsfeest flink op te schudden. Met grote namen uit de hardcore en hardstyle scene zal dat dan ook zeker gaan lukken.

Hoofdresidentie / Gbbr
De hoofdresidentie wordt natuurlijk ingevuld door Gbbr. Voor deze avond is een heel blik aan artiesten opgetrommeld. Van jokers tot prinsen, en van adjutanten tot hofnarren; allen geven acte de presence op het Hakkuhgatse carnavalsbal! Vanuit Rotterdam komt Adjutant Paul Elstak om carnaval eens flink op te schudden met de enige echte Offensive sound. Prins Mad Dog zal de avond voorzien van een Traxtorm-sausje; met zijn wortels in het land waar carnaval vandaan komt weet ook hij hoe je een carnavalsfeest moet bouwen! Wie anders dan dé hofnar en joker van Nijmegen en verre omgeving kan deze avond beter afsluiten dan Tha Playah?! Zijn recent uitgebrachte album is een regelrecht succes en al zijn nummers worden door alle dj’s gedraaid

Daarnaast wordt de avond verder muzikaal ingevuld door verschillende residents en talenten. Als eerste zal Black Dahlia het Hakkûhgats carnaval openen. Zij zal de eerste carnavalsvierders welkom heten met een dikke mainstream-hardcore set. Als de eerste drankjes dan al ruimschoots achter de kiezen zijn en de eerste polonaises gelopen zijn nemen Senz en Future het stokje over. Later op de avond zullen Artek en Endonyx dan een excusief optreden als Laurel en Hardy doen. Geheel in stijl zullen zij een gruwelijk harde set draaien en carnaval met een vette show opluisteren. De hoofdresidentie zal worden gehost door MC Da Hustla.

Hardstyle / Beat Control
Ooit opgestart in Odeon Veldhoven, met veel legendarische edities, nu voor de tweede keer in Dynamo. Beat Control heeft zich bewezen als kweekvijver voor talent, met als bekendste voorbeeld B-Front. Hij zal dan ook aanwezig zijn om Hakkûhgat flink op z’n kop te zetten. Ook Wildstylez zal de bezoekers van Hakkûhgat trakteren op de zwaarste bassen en fijnste melodieën. De residents van Beat Control doen natuurlijk niet onder voor deze grote namen; Prop DJ, Brilliant, Waveblaster en Troubleboy zullen de Beat Control-zaal hossend op zijn kop zetten.


Sfeerimpressie van de editie vorig jaar – Het laatste nummer

Met alle ingrediënten voor hét hardcore-carnavalsfeest zal er deze carnaval flink doorgezakt gaan worden. Het hardcore-carnavalsfeest gaat door tot `s nachts ruim na tweeën, en het regent meters bier in de glazen van de bezoekers. Het wordt dus pompen of verzuipen, en als dat niet lukt staat er nog altijd op de keukendeur dat er hoog in de bergen een hutje is. Als je dan weet dat over honderd jaar toch iedereen dood is, dan weet je dat de carnaval in Dynamo gestart is!

Algemene informatie
Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Hakkûhgat is reeds gestart. Net als vorig jaar loopt de kaartverkoop goed en daarom wordt ook geadviseerd je kaartje in de voorverkoop te halen om teleurstellingen aan de deur te voorkomen. Kaartjes zijn in de voorverkoop à €15,- te koop via de dichtbijzijnde Primera-vestiging, de Dynamo Ticketsite en aan de balie van Dynamo

Dresscode
Zoals iedereen weet is jezelf verkleden met carnaval heel belangrijk. Daarom zullen alle vrijwilligers van Gbbr en Beat Control verkleed zijn, en ook veel dj’s hebben toegezegd dat voorbeeld te volgen. Daarom hoopt de organisatie dat de bezoekers ook in grote getale verkleed het carnaval in Dynamo inluiden! De dresscode is niet verplicht.

Bereikbaarheid
Plan je reis naar Dynamo zorgvuldig. Dynamo ligt op slechts 7 minuten lopen van het centraal station van Eindhoven, maar hou rekening met aangepaste dienstregelingen in het openbaar vervoer. Plan daarom je reis met het openbaar vervoer via www.9292ov.nl Als je met de auto naar Dynamo komt wordt geadviseerd om de ANWB-parkeerroute te volgen. Er liggen meerdere parkeergarages op slechts enkele minuten lopen van Dynamo

Leeftijd
Alle feesten van Gbbr zijn 16+. Neem je legitimatie mee om teleurstellingen te voorkomen.

Meer informatie
Voor meer informatie kan men kijken op de GBBR-website, de GBBR-hyves en op de Dynamo-website

15 opmerkingen

Haha.. dat filmpje..

Wie is toch die Naakten DJ ;)

Was gezellige afsluiter vorig jaar mensen! Zo moet het ook, mensen hakkend op t podium... Maakt t 10 x gezelliger om te draaien!

Zien jullie in dynamo met carnaval!
Snq
Werkzaam bij Inner Vision
:Cheer: heb er al zin in! Eerst Noize, en dan de week erop carnavallen :cheer:
Gaat leuk worre:)
En filmpje van vorig jaar sta ik ook nog in me sjeik pak te hakke rechts op podium:P
Jaja verkleden is met carnaval heeel belangrijk, Vorig jaar niet cker? ziet er vrij normaal uit.­
Uitspraak van partyneutje op woensdag 27 januari 2010 om 18:08:
Jaja verkleden is met carnaval heeel belangrijk, Vorig jaar niet cker? ziet er vrij normaal uit.­

Een sjeik op het podium, fluorescerende jasjes, haarbanden en gele tuinbroeken zijn heel normale dingen ja ;P

Check de foto's van vorig jaar dan zul je zien dat vorig jaar nagenoeg iedereen verkleed was: http://partyflock.nl/gallery/3647
laatste aanpassing
Mooi in m'n carnavalspakje ­ richting Eindhoven de 13e :D
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Dynamo GBBR
Gas erop hakkuh dan!!!

We hebben er zin in!!!
Goed geschreven weer Senz ;)
laatste aanpassing
echt zin in!!
dit jaar wordt nog vetter...­
Uitspraak van She Loba op woensdag 27 januari 2010 om 20:17:
dit jaar wordt nog vetter...­

ben benieuwd:)
dit jaar on tour als kabouter:D