Partyflock
 
­ Nederland

Luminosity Before The Energy - Lineup en de laatste info

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 2 april 2010 is het weer zo ver; één dag voor Trance Energy wordt er in de Central Studios te Utrecht al spectaculair begonnen aan een onvergetelijk weekend met 'Luminosity - Before the Energy'! Dat 'Before the Energy' vorig jaar een groot succes was, is wel duidelijk; de kaarten vlogen als warme broodjes over de toonbank, met een uitverkocht evenement tot gevolg. Om deze keer teleurgestelde fans te voorkomen heeft Luminosity ervoor gekozen om het groter aan te pakken; er zal deze editie in twee prachtig gedecoreerde zalen te genieten zijn van het beste wat de trance-wereld te bieden heeft.

Door een laagdrempelige en ouderwetse 'underground'-insteek heeft Luminosity Events na elf geslaagde edities inmiddels een enthousiaste groep liefhebbers weten te bereiken. Luminosity zal er ook deze keer samen met jullie, de artiesten, en dansers alles aan doen om de Central Studios om te toveren tot een waar paradijs voor de échte trance liefhebbers. Er valt ook weer te genieten van een veelzijdigheid aan speciale lichteffecten, waaronder prachtige lasers in beide zalen. Om daar alvast een indruk van te krijgen kun je één en ander nazien in de reacties en foto's van Partyflock-leden op de voorgaande edities! Enkel dansende en lachende mensen - en dat is waar het allemaal om draait! Bij bovenstaand sentiment hoort natuurlijk ook een passende line-up. Men heeft met veel spanning gewacht op de onthulling van de definitieve line-up, en reken maar dat het wachten het waard is geweest! Met een combinatie van nationale en internationale helden, oude veteranen en nieuw supertalent, belooft het werkelijk subliem te worden!

Hier is 'ie dan; LINE-UP Luminosity 'before the energy'.

Area 1
Marcel Woods
Johan Gielen
Bolier
Misja Helsloot
Manuel Le Saux
Ørjan Nilsen
The Blizzard
Live vocals by Marcie
Hosted by: MC Da Silva

Area 2
Darren Tate
Sebastian Brandt
Paul Webster
Mat Zo
Fast Distance
Ashley Wallbridge
Estiva
DJ Contest Winner
Hosted by: MC Me's

Geen geld voor een ticket, op het werk of al iets anders geplanned? Geen zorgen! Ook de thuisblijvers zullen worden getrakteerd op dikke sounds en beelden, dit jaar zal http://www.afterhours.fm en http://www.trancefix.nl de live audio/video streaming van dit evenement voor hun rekening nemen. Je hoeft dus niks te missen!

Central Studios Utrecht
De Central Studios huisvestte in de vroegere jaren '90 vele legendarische feesten en stond daarmee aan de wieg van onze hedendaagse dance-scene. Ook anno 2010 straalt deze locatie nog de juiste vibe uit en is hiermee een ideale keuze. Central Studios biedt 2 geweldige zalen welke plaats bieden aan meer dan 2000 bezoekers. Met een schitterend balkon, een indrukwekkende kroonluchter en 2000 euforische bezoekers zit het met de sfeer wel goed! Meer informatie en een routebeschrijving naar de locatie vind je op http://www.central-studios.nl

Dinner arrangement & Tickets
Wil je liever niet in de rij staan en van tevoren alvast goed in de stemming komen? Verwen jezelf en je vrienden dan met het speciale ‘Dinner arrangement’. Hiermee krijg je naast toegang tot het feest ook een reservering en heerlijk 2-gangenmenu - samen met de DJ's en de organisatie - in het Italiaanse restaurant 'Il Pozzo'. Vervolgens word je vanuit het restaurant direct met een taxibus naar de Central Studios gebracht. Dit alles vindt plaats tussen van 18:30 tot 20:30 en Kaarten bedragen € 59,- per persoon. Deze tickets zijn beperkt te krijgen via: https://luminosity.timoco.eu. Reguliere tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €24,50 (ex fee). Wees er dus snel bij! Luminosity zal na deze avond niet stil zitten.

Deze organisatie is reeds begonnen aan de voorbereidingen van de 3e editie van het Luminosity Beach Festival. Deze zal weer een heel weekend bestrijken; op zaterdag 3 en zondag 4 juli. De line-up is nog even een verrassing, maar er zal flink uitgepakt worden!

Graag tot 2 april dus in de Central Studios in Utrecht voor een nieuwe editie van Luminosity!

8 opmerkingen

Tadaaa.. ik heb... niet gretig.. ohno.. no way.. heb alleen alle data in mijn agenda staan :D

Duzzz... Lumi I, II en III en die zomerse editie wordt vast weer net zo bruut als die van 2009 :bounce:



Maaruh.. hoe gretig ook, eerst ff de Central Studios doen hoor!! :yes:
laatste aanpassing
Marcel Woods, Johan Gielen Staat al in de agenda, dat wordt een feestje!!
yeyyyyy! 3xLuminosity in this year :) It's gonna be a "lekker feestje"! ^^
Partyspacer don't forget about our competition ;]
dit wordt me er eentje ;)
see you all there !
Sta al te kwijlen... :kwijl:
LOL @ foto van Partyspacer: Maffe Fransozen, maar zeker geweldige lui!
laatste aanpassing
Uitspraak van gosiaczek op woensdag 27 januari 2010 om 00:06:
Partyspacer don't forget about our competition

I'll compete the hell out of ya.. don't worry.. A przegrany dostanie przytulanie O:)

Uitspraak van JeffreyBron.com op woensdag 27 januari 2010 om 02:30:
Maffe Fransozen, maar zeker geweldige lui!

Gelukkig spreek ik een woordje over de grens.. ennuh.. inderdaad, vet genoten, en niet
alleen met die fransen (y)
laatste aanpassing
:cheer: