Partyflock
 
­ Nederland

Aril Brikha

gepubliceerd door , op
Aril Brikha
20 januari 2010
In samenwerking met Phunk Division wordt in dit nieuwe jaar een reeks leuke feestjes gelanceerd in de Catwalk Rotterdam.

Op 20 februari is het aan de Iraanse Zweed Aril Brikha (geboren in 1976 in Teheran, Iran) die momenteel in Stockholm vertoeft, de taak om de Catwalk op z'n kop te zetten. Zijn muziek wordt betiteld als detroit techno, house en deephouse, het heeft eigenlijk van alles wat. De kenner weet dat Aril Brikha al jaren garant staat voor mooie diepe techno producties. Zijn eerste releases kwamen enkele jaren geleden uit op het Transmat label van Derrick May. De afgelopen jaren verschenen er geweldige tracks op labels als Kompakt, Poker Flat en Peacefrog. Aril is een producer en zal met laptop en een nord rack zijn eigen tracks live ten gehore brengen. Voor wie hem nog nooit live gezien en gehoord heeft, het is een absolute belevenis die je niet mag missen als liefhebber van diepe melodieuze funky techno!

Aansluitend op de set van Aril Brikha staat Gideon Bouwens van 'We are e' op het menu. Na succesvolle optredens op o.a. Time Warp, Welcome to the future en zijn terugkerende optredens in studio 80 is het zijn beurt om voor het eerst in de Catwalk een stevige afsluit set neer te zetten!

Voordat Aril Brikha en Gideon Bouwens de Catwalk naar muzikale hoogtepun-ten brengen, zal Jeng Do van het label Tuneskin een warme dj set neerzetten. Bekend van zijn live sets op events als Awakenings, het afgelopen half jaar heeft hij o.a. in de Catwalk laten horen ook als dj van wanten te weten.

And last but not least, Nick de Morsain, één van de mannen achter de Hard voor Weinig avonden, die dit jaar met Phunk Division ons kikkerlandje zal verrijken met mooie internationale namen. Met zijn set zal hij ongetwijfeld met verve de toon zetten voor een heerlijke avond, waarbij alles draait om de muziek!

De deuren zijn open vanaf 23.00. Tickets kosten 10,00 euro in de voorverkoop en 13,00 euro aan de deur. Voor meer informatie over de voorverkoop zie: www.catwalkclub.eu.

1 opmerking

Heerlijke warme setjes altijd van deze BAAS!