Partyflock
 
­ Nederland

Laatste toevoeging 8Bahn 20 februari bekend

gepubliceerd door , op
Laatste toevoeging 8Bahn 20 februari bekend
21 januari 2010
Velen van jullie vroegen er al naar. Wie of wat maakt de programmering van de aanstaande 8Bahn compleet? Het antwoord is daar: Ian Pooley. Met deze toevoeging heeft 8Bahn een muzikale duizendpoot binnengehaald, waar 8Bahn meer dan trots op is. Neem een duik in je platen / cd koffer en je komt ongetwijfeld iets tegen waar Ian Pooley mee te maken heeft. Ian Pooley behoort namelijk tot één van de grote jongens die het begin der house tijdperk heeft mogen meemaken, in volle glorie welteverstaan. Al sinds begin jaren 90 is Ian Pooley actief als producer, dj en labelhouder. Met een lijst releases waar je bang van wordt is Pooley op elk continent bekend. Ter impressie: Ian Pooley heeft albumreleases gehad op labels als Ministry of Sound of NRK waar er simpelweg meer dan 100.00 van over de toonbank gingen.

Ondanks zijn wereldwijde succes blijft Ian Pooley een gewone jongen. Dat blijkt ook wel uit interviews. Op de vraag hoe hij denkt over zijn eigen toekomst antwoordt Ian Pooley nuchter: “ik zie mijzelf wel als een vissersman op een eilandje van Kroatië.” Naast zijn nuchterheid streeft Ian Pooley ook naar perfectie. Ian Pooley is niet het type producer wie 4 tracks in 2 dagen produceert. Deze dosering past Ian Pooley ook toe in zijn boekingen. Ian Pooley kiest liever voor de exclusiviteit en originaliteit van een optreden dan de keiharde pegels. En dat maakt dat 8Bahn trots is om Ian Pooley te mogen presenteren.

Samengevat betekent dat de volwaardige line up voor de eerste 8Bahn van 2010 rond is. Ter herinnering; 8Bahn opent de avond met Armin Pillen en Patski. De beide heren, afkomstig uit de groene streek “De Achterhoek” hebben een fantastisch jaar achter de rug. 2010 wordt voor dit duo een nog interessanter jaar, want beide heren zijn in opmars voor een label en internationale avonturen. 8Bahn is benieuwd. Aanvullend zal de Belg Nicolas Geysens onder zijn alias San Soda voor het eerst Nederland bezoeken. San Soda ken je absoluut van zijn releases op o.a. We Play House. Dit label in handen van Red D, heeft het laatste jaar een goede beurt gemaakt. Zo zag je de releases regelmatig in de top 10 van o.a. Rush Hour. 8Bahn staat bekend om een originele eigenwijze programmering en dat is nu net de reden dat San Soda geheel live zijn repertoire te gehore zal brengen. Tenslotte zal Ian Pooley de avond afronden zoals het hoort; dak eraf!

8 opmerkingen

Das 13 keer Ian Pooley!

Wel een hele phatte booking!
Artiest Nelis
Hele vette boeking!
Werkzaam bij 8Bahn
Artiest Patski
fantastisch, PF richtlijnen ;)

maar ze hebben wel een punt, anders denkt de niet hoog opgeleide lezer dat wij hij, zij, wij, ons, hun associëren met PF medewerkers ;)
Artiest {SHOWLIST artist 93422, 15820}
yeeeha!
pooley is een don
Artiest {SHOWLIST artist 144966, 34011, 141463}
Lees ik nu dat Ian Pooley komt draaien :)
Uitspraak van Kid Culture op zaterdag 23 januari 2010 om 13:47:
Lees ik nu dat Ian Pooley komt draaien

hehe