Partyflock
 
­ Nederland

Minimaal Kabaal 30 januari met het Duitse RundFunk3000

gepubliceerd door , op
Minimaal Kabaal 30 januari met het Duitse RundFunk3000
20 januari 2010
30 januari is het dan weer zover! Minimaal Kabaal keert weer terug in de Kelder te Amersfoort. Al ruim 3,5 jaar en 14 edities zet Minimaal Kabaal de thuishaven nog steeds op z’n uitverkochte kop! Keihard! En zo geldt dat ook voor 2010....Een nieuw jaar met nieuwe kansen...Daarom begint het technofeestje van Amersfoort 2010 gelijk knallend met een line up om in de boeken te schrijven! Het is MK gelukt om Rundfunk3000 naar Amersfoort te halen...Jawel, een regelrechte primeur in ons koude kikkerlandje! Verwacht muzikaliteit ten top want Rundfunk3000 is een Live act met een hoofdletter L! Naast de creativiteit van onze Oosterburen kun je ook nog William Kouam Djoko en Erik Heijting verwachten. Uiteraard maken Paul Niezen en VJ Hoax ook weer deel uit van het steevaste MK-interieur!

Ons goede voornemen voor 2010? Nog harder en beter gaan dan voorgaande jaren! Met de boeking van Rundfunk3000 heeft Minimaal Kabaal zich meteen aan haar voornemen gehouden... Wat is het resultaat als je twee bijzondere creatieve en muzikale heren teveel in de studie bezig laat zijn? Juist, Rundfunk3000!Mark Vogler en Molle hebben eerder al hun sporen verdiend met de beruchte act Kombinat 100 en het soloproct van Molle: Mollono Bass. Met Rundfunk hebben de twee knotsgekke Duitsers hun krachten gebundeld en brengen ze je in extase met hun live-producties. Het is geen house, techno of minimal...Het is alles!!!!! Inclusief een trommel, een hele hoop wodka en een fluit zetten ze 30 januari de Kelder op z’n kop. De heren van Rundfunk3000 zitten op hetzelfde label als onze vrienden van Kollektiv Turmstrasse. Leuk detail...Minimaal Kabaal had met Kollektiv Turmstrasse de primeur in Nederland...iets wat de jongens van Rundfunk3000 ook mogen ervaren!

Naast de geniale uitspattingen van het duo uit Duitsland is er zaterdag 30 januari ook ruimte voor William Kouam Djoko. Deze zeer getalenteerde muzikant is geen onbekende voor Minimaal Kabaal. In 2008 heeft hij met zijn broeders van Jason and the Argonauts al het maximale van iedereen gevraagd. Dit keer kun je niet anders van hem verwachten want wie weet laat hij zijn gouden keeltje nog horen in combinatie met zijn techhouse sound! Om de boel op een waardige manier af te sluiten heeft de organisatie Erik Heijting geboekt. Deze jonge knaap is bezig om Nederland te veroveren en mag hierbi Minimaal Kabaal zeker niet overslaan! Wie het Utrechtse Spacerijen kent, kent Erik Hijting, In mei stond hij respectievelijk al op Bevrijdance in Amersfoort. Onze Utrechtse vriend gaat ons verblijden met heerlijke deep/techhouse set! Paul Niezen zal zoals gewoonlijk de Minimaal Kabaal avond openen. Geen Minimaal Kabaal zonder Paul....Zowel mede-organisator als resident en ook onmisbaar in het nieuwe jaar! Naast de grote zaal is er ook weer ruimte voor opkomende acts in de lounge van poppodium de Kelder. Dit keer drie DJ-Sets van het Meridiaan DJ Team, Doktor Know en PakPak! Maakt het drankje halen bij de bar een stuk aangenamer!Resultaten uit het verleden bieden zeker garantie voor de toekomst! Minimaal Kabaal was voorgaande edities allemaal uitverkocht dus wees dus op tijd bij de deur en je bent zeker van een heerlijk avondje!

5 opmerkingen

RUNDFUNK JAWOOOOOOOOOHL!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1607, 1608}
Artiest {SHOWLIST artist 49164, 60172}
Minimaal Kabaal :respect: