Partyflock
 

Chakraparty in de Bomax te Zevenbergen

gepubliceerd door , op
Chakraparty in de Bomax te Zevenbergen
19 januari 2010
Dat Chakra gewoon verder gaat in 2010, en nog steeds gevonden wordt door trouwe aanhangers, bleek in januari gewoonweg een feit .. Terugblikkend op een bomvolle Bel Air, met de sfeer die je nog maar zelden treft. Chakratown @ Hometown Breda werd voor de 3e maal gehouden, en gebleken is dat dit feestje, een behoefte vervult, van vrolijkheid, vriendelijkheid, en respect voor elkaar.. Ook de kwaliteit van de muziek liegt er niet om, al vergt het soms wat huiswerk, om te achterhalen hoe dit nu komt..Naast Chakratown, en wat uitstapjes in België, keert Chakraparty terug in Nederland.. Er werd gezocht naar een intieme kleine club.. Iets wat Nederland in deze moeilijke tijd nog maar weinig heeft.. Groter en massaler, commerciëler, onpersoonlijker.. Heeft uiteindelijk geleid tot een schamel aanbod als het gaat om klein, knus, underground en gezellig. Ergens bij Rotterdam en Breda, ligt het plaatsje Zevenbergen. De Bomax bleek aan alle verlangens te kunnen voldoen, en Chakra nam het besluit om de laatste zondag van de maand traditioneel voort te zetten in eigen land. Progressive, techhousse, deephouse, techno, minimal.. tot aan uplifting Goa, want hier zal deze 1e editie de trip eindigen. Gedraaid door natuurlijk een specialist op dit gebied: Jharu 🇧🇪 Eveneens afkomstig uit Belgie, Yves Deruyter & Stijn Joris, zij vertegenwoordigen het Belgische clubgeluid van dit moment.

Uiteraard wordt dit aangevuld met Chakra Dj’s, van eigen bodem: Jurgen, Igor Mendoza, Sven van Vuren & Halogen All hosted by Miss Lady Dana Brown. Op zondag 14 februari viert Brabant feest. Ook de Bel Air en Chakratown zal in het teken staan van carnaval. Wees creatief, of geniet van de creativiteit van de ander. Muzikaal ondersteund door eigen residents Sven van Vuren & Stijn Joris dit keer bijgestaan door Franco La Cara. Een stevig potje techno… Chakratown heeft hem nog net kunnen strikken, voordat hij weer terugvliegt naar New York, Vers van Awakenings.: ZIX

Voor beide dagen zijn er kaarten te verkrijgen voor 5 euro, bij de locaties zelf of via de “bekenden”weg. Te reserveren bij info@chakraparty.nl. Aan de deur is het 10 euro. Vanaf 21 jaar

Chakra News
Het is heerlijk om anderen blij te kunnen maken.. Velen vroegen zich af, waar hij is gebleven. De trots van Chakra, was toch wel deze DJ. Die elke editie weer liet horen, dat draaien een kunst is, en niet enkel een kwestie van een plaatje opzetten. Chakra leerde de veelzijdigheid kennen van deze man. Hoe hij zichzelf ook noemde, in welke vorm hij ook achter de DJ booth ging staan. Hij hield de mensen vast tot het eind met een knallende set als The Prophet. Electro als Rokkwild, wat betekende een volle dansvloer, en een juichende springende menigte.. hoorde je ze soms fluisteren.. Dat doet hij nu al jaren.. vele jaren. Sommigen zijn geboren voor wat ze doen. En daarom kreeg hij bij zijn geboorte de initialen DJ. Chakra zondag 28 februari presents Dov J Elkabas, en hij zal ons trakteren op een minimal set van grote klasse!

12 opmerkingen

Whoohoow yes yes here we go again, the best party in town :bounce:
laatste aanpassing
Wat moet ik me hier bij voorstellen ?
Uitspraak van * A. op dinsdag 19 januari 2010 om 22:17:
Wat moet ik me hier bij voorstellen ?

Nou je kan het beste gewoon een kijkje nemen dan merk je het vanzelf
het is altijd beregezellig iedereen is hartstikke aardig en samen maken ze er gewoon een dolle boel van
en de muziek is echt super!!!:cheer:
al vergt het soms wat huiswerk, om te achterhalen hoe dit nu komt.

Dat is nou juist zo mooi van Chakra!
En als je dan idd je huiswerk goed gedaan hebt weet je waarom de kwaliteit van muziek zo subliem is.
Grote namen in een klein jasje :)

Chakra, i love it!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 52692, 65560}
chakra de sfeer van een underground feestje:lief:

chakra is de bom je moet het een x mee gemaakt hebben.

house feestje zoals ze horen te zijn !!!

:respect:
Uitspraak van jacq op woensdag 20 januari 2010 om 10:30:
Grote namen in een klein jasje :)

Of een Chakra vestje :)
 
krijg nou wat
Hoef aan bovenstaande niets meer toe te voegen:)
Oh ja toch nog wel.....je bent gewaarschuwd....deze feesten zijn verslavend wat komt door de sfeer en gezellige mensen en geweldige dj's.
laatste aanpassing
Poetische uitspatting van Bien hoe hij over chakra denkt!!!


Een briljant ;
onuitputtelijke bron van energie
groots en overweldigend.
Een factor die alles en iedereen raakt.
Niet in karaats uit te drukken.

Een onbegrepen natuur fenomeen
of gewoon een sociale happening voor en door feestgangers.
Lotgenoten die allemaal op zoek zijn naar hetzelfde.
Een alles omvattend saamhorigheids gevoel dat
je raakt op het moment dat je persoonlijke Chakra aangesproken wordt.

Thank god for sunday
laatste aanpassing
Een hele mooie gedachte die helemaal klopt! Bien weet wel hoe het zit ;) THX BIEN!
Uitspraak van Halogen op zondag 24 januari 2010 om 12:56:
Bien weet wel hoe het zit ;)

Ja ja, hou mn in de gaten :D mn poëet
laatste aanpassing