Partyflock
 
­ Nederland

Een hart voor Early Hardstyle, Harddance, Hardtrance en Hardhouse?

gepubliceerd door , op
Amsterdam is vanaf zaterdag 20 februari een nieuw harddance evenement rijker.
"Past present future" een geheel nieuwe avond voor de liefhebber van de Harddance. Harddance wat eigenlijk de verzamelnaam is voor de hardere dance soorten zoals (early) Hardstyle, Hardhouse, Hardtrance en Hard tech. Deze stromingen ontstonden eind jaren 90 na een periode van Rave, Hardcore en Mellow. De naam van dit nieuwe evenement Past verleden, Present heden, Future toekomst; geeft al aan waar de organisaties achter deze nieuwe avond naar toe willen en een hart voor hebben.

De Amsterdam Marcanti waar deze eerste “Past present future” plaats gaat vinden zal op deze avond worden omgetoverd tot de Harddance arena van het westen. Niet alleen met de dj’s zal er een show worden gedaan, met extra lasers en vj’s zal er een complete show worden neer gezet. Marcanti één van de mooiste en grootste clubs van Amsterdam is uitstekend geschikt voor dit nieuwe evenement. De main area met groot balkon doet denken aan een oude arena waar de dj booth midden tussen de mensen staat zodat dj’s en het publiek één zijn.

Over de line up heeft de organisatie goed nagedacht rekening houdend met de vele standaard line ups, hebben zij gekozen voor een line up met nationale en internationale namen. Grote namen uit verleden, heden en de toekomst zijn al geboekt voor de aftrap van ”Past present future” waaronder drie artiesten die de laatste jaren allemaal verschillende harddance awards hebben gewonnen nationaal en internationaal. Muziekaal gezien een soort van nieuwkomer bij de harddance varianten is hardtech. Hardtech dat veel weg heeft van de earlyhardstyle is met veel nieuwe sounds een verrijking. Speciaal uit engeland zal een hardtech draaiende en producerende jonge held worden ingevlogen die onlangs een harddanceward won voor best new face.

Verleden
Uit de UK "The Godfather of Hardhouse " Ian M. Ian M die met de helaas overleden Tony de Vit de Hardhouse sound op de kaart zette komt speciaal over vanuit Engeland om je te laten horen waar de hardhouse begon.

Verleden en Heden
De Finse Proteus die als energieke draaikunstenaar als geen ander weet om er een show van te maken tijdens zijn sets. Deze artiest is meerdere malen beloont met een award voor beste Harddance act in Europa en draaide onder andere op HQ, Groundzero en staat dit jaar geboekt voor Trance Energy. Word dit misschien je eerste keer om deze kunstenaar te zien optreden dan ben je gewaarschuwd!

Heden en Toekomst
Eén van Nederlands beste harddance dj’s: Fausto heeft al verschillende malen een award weten binnen te halen als beste Harddance dj. Er is haast geen feest of festival waar deze artiest niet gestaan heeft onder andere Grounzero, Qlimax en Defqon om er een paar op te noemen. Ook heeft Fausto een eigen radioshow op Q dance radio “Fausto’s crossover”. Wekelijks te beluisteren op de donderdag, vrijdag en zondag.

Toekomst
Met hardstyle, harddance en vooral hardtech, een reizende ster uit de UK die naar de Amsterdamse Marcanti komt: “Kidd Kaos”. Deze 21 jarige artiest werd bekroond met een “best new face award”. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij een eigen en succesvol platenlabel genaamd K405 records, draaide hij op Groundzero 2009 en was ook verantwoordelijk voor het anthem. Draai technisch is deze artiest ook nog eens steengoed en weet hij hoe je het publiek kan betoveren. Met brilante producties waarvan “Music is my weapon” werd Kidd Kaos ontdekt op 19e jarige leeftijd door Kutski die hem uitnodigde voor zijn programma op de BBC radio waarna alles in een stroomversnelling ging.Voor de liefhebber een must als je deze artiesten in één nacht wilt bewonderen. Ben je ook nog eens gek op classics dan is er nog een extra reminder area. Duidelijk een avondje om met blaren op je voeten thuis te komen, want stil staan zal vast niet gebeuren op 20 februari in de Amsterdamse Marcanti.

Speciaal zijn er voor deze avond backstage vip kaarten te bestellen, deze kaarten kosten in de voorverkoop 25,00 euro en aan de deur 35,00 euro. Normale voorverkoop 15,00 euro en aan de deur 22,50 euro. De aanvang van deze avond is 22:00 uur en zal eindigen rond de klok van 5:00.

15 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 10638, 51385, 74870}
Dit gaat DIK worden.

helden avond!!!!
Artiest W
7x
:bounce: :jaja:
x 8
laatste aanpassing
x9
WAT een supervet nummer btw :D
ik heb hier zo een zin in !!!!!!!!!!!! x 10000
 
x 11 :cheer:
Nog wel even verbouwen,die toko!!!

Gaat VET worden!!
Oef ! Dit kon wel eens heel leuk gaan worden.