Partyflock
 
­ Nederland

Space Amsterdam is back

gepubliceerd door , op
Space Amsterdam is back
15 januari 2010
FeestThe Space Factory · by space amsterdam
Datumzaterdag 20 februari 2010
LocatieOpdeSluizen
Een nieuw jaar, een nieuwe lokatie, een nieuw geluid... Space Amsterdam is terug met elke derde zaterdag van de maand The Space Factory in De OpdeSluizen, IJmuiden.

Ondanks de wens tot vernieuwing blijft er een belangrijk onderdeel wel bij het oude en dat is de duur van het feest.

Space Amsterdam is voor de echte party die-hards die om 6uur 's ochtends nog niet naar huis willen, maar net op stoom komen. Je mag wel naar huis om 6 uur, maar het hoeft dus niet want de deuren blijven open tot 15 uur 's middags! Een snel rekensommetje komt dan uit op maar liefst 16 uur feest voor de prijs van 15 euro! Dat is pas waar voor je geld...

Wat er nog meer bij het oude blijft is dat je gratis kunt parkeren en er gedurende de hele nacht gratis ijs en fruit uitgedeeld zal worden om van al het dansen en sjansen af te kunnen koelen.

Dan waar het uiteindelijk om draait... la musica! The Space Factory heeft 9 DJ's in de 16uur weten te persen. Een aantal zoals Le Gidéon, Miss Wendy en Maurizio ken je van eerdere Space Amsterdam feesten. Ferio, Mario Rijken van Olst, Misja, Ricky Ricardo, Riego en Solo draaien voor het eerst bij The Space Factory en dat beloofd nogal wat spectaculair geluid. De avond zal gehost worden door Mc G.

In de industriele omgeving van De OpdeSluizen zullen de club, hardtrance, house en uplifting sounds van deze line up helemaal tot hun recht komen. Het geluidssysteem van De OpdeSluizen staat in de omgeving bekend als snoeihard, maar loepzuiver. Dat wordt dus helemaal genieten voor de audiofielen onder ons.

Voor diegenen die het niet weten de OpdeSluizen bestaat uit een grote danszaal, een loungeruimte, twee chillruimten en een buitenterras.

Het is nu nog te koud om aan te denken, maar van de zomer zalhet buitenterras gebruikt worden voor een buitenzwembad, barbeque of andere gekkigheden die je alleen maar van The Space Factory kan verwachten.

De eerste editie van The Space Factory staat gepland op 20 februari a.s. en zal daarna elke derde zaterdag van de maand gehouden worden tot aan de zomer.

Zoals gezegd bedraagt de entree 15euro vanaf 23 uur. Kom je na 06:00 uur op de zondagochtend dan betaal je nog maar 10euro.

Om de bijzondere en bekende Space sfeer te garanderen worden en geen single mannen alleen toegelaten! Heren dienen dus samen met vrouwelijk bezoek zich aan de deur te melden.

De eerste 150 bezoekers ontvangen ook nog eens een gratis cd van Space Amsterdam/Space Factory-Events om nog lekker na te genieten.

Voor diegenen die nog nooit bij de OpdeSluizen geweest zijn nog een tip: Vanaf IJmuiden volg je de borden de OpdeSluizen en vervolgens de groene borden.

The Space Factory nodigt alle oude bekenden van, en nieuwsgierigen naar, de enige echte Space Amsterdam vibe om deze avond kennis te komen maken met dit nieuwe concept.

5 opmerkingen

Ik wens jullie ontzettend veel succes!
We zullen vast eens een kijkje komen nemen:D

Liefss, As
Space feesten waren altijd super!
Succes Marco en Marco!!
:knuffel: Inge
 
maupie wendy mario toppers wordt zeker een dik feesie jajajaja
be there :P:D