Partyflock
 
­ Nederland

Royals viert haar één jarig bestaan

gepubliceerd door , op
Royals viert haar één jarig bestaan
13 januari 2010
FeestRoyals · Poetry Clash Release Party
Datumzaterdag 23 januari 2010
LocatieDoozo Site
Er zijn van die momenten in het leven die gevierd mogen worden en zaterdag 23 januari 2010 staat er bol van! Januari 2009 was de maand dat er een frisse wind waaide door het nachtleven van Leeuwarden. De maand dat Royals voor het eerst het levenslicht zag met een onvergetelijke live-set van de nr. 63 dj van de wereld: Leon Bolier. In het jaar opvolgende wist Royals top-dj’s als Marco V, First State, Koen Groeneveld, Kay Wilder, Johan Gielen, Benjamin Bates en Mark Norman na jaren van afwezigheid weer naar de Friese hoofdstad te halen. Aanstaande zaterdag 23 januari viert Royals daarom haar eerste verjaardag. Speciaal hiervoor heeft de organisatie de legendarische trance-producer Ron van den Beuken weten te strikken om het feestje mee te vieren.

‘Poetry Clash’ Release Party:
Het is dubbel feest op zaterdag 23 januari. Naast het één-jarige verjaardagsfeest van Royals is 23 januari de dag waarop de nieuwe track van de talentvolle deejay/producer én Royals initiatief nemer Kay Wilder uitkomt. ‘Poetry Clash’ is het resultaat van Kay’s frisse samenwerking met aanstormend talent Setrise en wordt inmiddels al volop gesupport door o.a. JOOP, Lange. Mark Sherry en Ernesto vs Bastian. Laat nu niemand minder dan Ron van den Beuken een knaller van een remix voor dit nummer hebben afgeleverd!

Line-up:
De line-up van de 10e Royals editie moge daarom duidelijk: Ron van den Beuken, Setrise en Kay Wilder zullen voor een onvergetelijke avond zorgen. De avond wordt om 23.30 uur geopend door Kay Wilder. Afgelopen jaar stond “the new kid in town” al op de grote dance-festivals, waaronder Dancetour, Dencity Outdoor, het Freeze festival en in Nederlands populairste club: Club Noa. Zo stond hij in het voorprogramma van de pionier Junkie XL en sloot hij af na Marco V. In 2010 maakt heel Nederland en zelfs Europa zich klaar voor Kay Wilder’s progressive-tech-trance sound. Vanaf 01.00 uur zal Ron van den Beuken plaatsnemen in de dj-booth. Ron van den Beuken mag zich met recht Nederlands succesvolste dance-producer noemen. Ron bezit de unieke vaardigheid om van de meest opzwepende trance-sounds voor een groot publiek te produceren. Sinds 2003 wist Ron als enige dance-producer al 5 maal een Dancesmash te scoren op Neerlands populairste radiostation met nummers als Timeless, Sunset en Overdrive. Dit kunstje is hij nog altijd niet verleerd. Op dit moment bewijst Ron wederom zijn unieke talent door zijn 6e Dancesmash op Radio 538 te scoren met ‘Life’s too Short’. Als echte zuiderling weet Ron hoe hij een feestje kan maken en zal hij ook vanavond alle registers opentrekken. Vanaf 02.30 uur zal Nederlands jongste en meest veelzijdige talent Setrise de dansvloer van Royals doen trillen. Setrise ontplooid zich op dit moment als deejay en producer in een razend tempo. Naast succesvolle releases op o.a. Black Hole, Armada en Spinnin’ host de 18 jarige Setrise zijn eigen wereldwijde radioshow ‘Sunset to Sunrise Session’. Daarnaast is hij ook nog eigenaar van het platenlabel “Sunset to Sunrise Recordings”. Met zijn jonge leeftijd geeft hij absoluut een nieuw betekenis aan het woord ‘talentvol’ en is hij een meer dan waardige afsluiter van deze speciale 10e editie van Royals.

Locatie & entree:
Doozo opent om 23.00 haar deuren en vanaf 23.30 uur zal Royals haar verjaardagsfeestje vieren. De Doozo staat bekend om haar moderne uitstraling en relaxte sfeer. Dit, aangevuld met de LED-verlichting, lasers en visual wall, zijn de ingrediënten die de avond compleet zullen maken. Entree is wederom geheel gratis. Echter wordt er wel een maximaal bezoekersaantal van 300 aangehouden. Kom daarom op tijd naar de Doozo aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden. Voor gegarandeerde entree kan er wederom gereserveerd worden door een e-mail te sturen naar info@doozoleeuwarden.nl.

2 opmerkingen

Artiest Zjiel
''Setrise''

Koning!