Partyflock
 
­ Nederland

Send/Receive het nieuwe concept in Utrecht

gepubliceerd door , op
Send/Receive het nieuwe concept in Utrecht
12 januari 2010
Utrecht profileert zich steeds nadrukkelijker in de Nederlandse dance-scene. Utrecht heeft een vruchtbare bodem voor feesten. Dat blijkt, want de nieuwe dansavonden schieten als paddenstoelen op een vochtige najaars ochtend uit de grond. Utrecht leeft. Met het kersverse concept Send/Receive is Utrecht weer een concept rijker. Send/Receive heeft een grote liefde voor alternatieve elektronische dansmuziek en wil dit graag met jullie delen. House, disco, techno, funk, soul en alles wat er tussenin zit. Ronde geluiden, net zo rond als de vicieuze cirkel van geven en ontvangen.

Send/ Receive zal op 13 februari in Dock 154 haar eerste dansavond presenteren. Een deel van de line-up kan alvast bekend gemaakt worden. House koning Eric de Man prijkt op het affiche. Deze man in het vak gaat al wat jaartjes mee en still standing strong. Maarten Pordon a.k.a. Maarten staat er ook op. Maarten staat bekend om zijn grooves, nimmer ontbrekende enthousiasme en passie in alles wat hij doet. Verder staat daar Barth Floor, bij wie de soul, blues, funk en jazz er met de paplepel bij zijn ingegoten en dat is duidelijk te merken in zijn platenkeuze. De winnaar van Utrechts Metro DJ Contest staat er ook. En dat is natuurlijk Samuel Deep. Hij flowt als een malle en sleurt je de diepte in met zijn dikke House.

Het tweede deel van de line-up volgt nog. Jullie kunnen in ieder geval alvast nieuwsgierig gemaakt worden door te vermelden dat daar in ieder geval een internationale grootheid bij zit, die zowel funky techno draait als produceert en al behoorlijk wat jaartjes mee gaat. Spannend.

Hieronder nog even een kort overzicht van het eerste deel van de lineup:

Barth Floor
Eric de Man
Maarten Pordon aka Macroscope
Samuel Deep

Het Send/Receive collectief heeft in ieder geval enorm veel zin in de eerste editie. Ben je ook nieuwsgierig hoe deze woorden muzikaal vorm gegeven gaan worden, kom het dan gewoon checken 13 februari in Dock 154, Send/Receive.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor 7 euro (ex fee) te verkrijgen bij Oh my Tees in de winkel www.ohmytees.nl en 9 euro aan de deur bij Dock 154. Er zijn slechts 300 kaarten beschikbaar.

Ontvang de boodschap.

7 opmerkingen

Het zal eens geen Techno zijn in Utrecht------- < Techno stad van Nederland
Denk dat ze daarom juist dit in het leven hebben geroepen, beetje House is niet mis namelijk :), goed concept Maarten :)(Y)!
Fakking veel zin in! Lineup more TBA!
 
Ontvang de boodschap!
 
Soul doesnt cheat
lekker
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Lekker hoor die house!! :)

Komt binnenkort nog meer house richting utrecht of bedoel ik nou mouse...

weet het niet meer zo goed