Partyflock
 
­ Nederland

Armada Music trapt 2010 af met Armada Night @ Westerunie

gepubliceerd door , op
Alle feestdagen zijn achter de rug zijn en iedereen heeft langzaam aan het jaartal 2010 kunnen wennen. En dus wordt het tijd om het nieuwe jaar op gepaste wijze in te luiden! Op zaterdag 30 januari vindt dan ook in de Amsterdamse WesterUnie de allereerste Armada Night van 2010 plaats. Het is misschien nog wat vroeg, maar Armada Music is vast niet de enige die uitkijkt naar de warme zomer. Vandaar dat tijdens deze Armada Night vooral warme beats en melodieën worden geserveerd. Een missie die Balearic trance koning Roger Shah op het lijf is geschreven. Shah staat bekend om zijn snikhete, Balearische sound en heeft met hits 'White Sand', 'Who Will Find Me' en 'Going Wrong', een samenwerking met niemand minder dan Armin van Buuren, al heel wat zieltjes voor zich gewonnen.

Het Nederlandse trance duo Signum, dat al meer dan 15 jaar tijdloze trance beats aflevert, heeft zich de afgelopen zomer ook van een geheel andere kant laten horen. 'Riddles In The The Sand' was hun zomerse, progressive hit die het niet alleen op Ibiza erg goed deed maar ook in de wereldwijde clubs mensen uit hun dak lieten gaan. De kans is groot dat ook de WesterUnie onder hun beats zullen bezwijken.
Iemand die alles van zomerhits af weet, is de Noorse DJ/producer Ørjan Nilsen. Zijn 'La Guitarra' was in de zomer van 2008 dé ultieme zomerhit en werd overal gedraaid. Geen strandfeest, festival, club of radiozender was veilig voor het aanstekelijke gitaarspel in dit nummer. De diversiteit van zijn geluid,dat zich ergens tussen tech-trance en progressive laat vangen, zal ook tijdens Armada Night duidelijk naar voren komen.
Roger Shah, Signum en Ørjan Nilsen zullen worden bijgestaan door ElSandro. De resident DJ van Armada Night en A&R Manager van Armada staat op het punt zijn eerste solorelease, 'Style Fusion', uit te brengen en zal op 30 januari uitpakken met een warme mix van progressive, house en trance.

Wil jij alvast in de stemming komen voor deze Armada Night? Tune dan aankomende zaterdagavonden in op 3FM's Sense of Dance radioshow. Hier zullen Roger Shah, Ørjan Nilsen en Signum nog twee stomend hete Armada Sessions verzorgen. Ze zullen niet alleen uit je speakers knallen en je opwarmen met hun nieuwste tunes, ook geven ze jou de kans om kaarten te winnen voor dit veelbelovende evenement. Wees dus voorbereid en zet je wekker voor Armada Sessions: te beluisteren van 2 tot 3 uur (CET) via The Sense of Dance website!

Voor meer info en tickets voor Armada Night, check www.aldaevents.nl.

4 opmerkingen

lekkere line-up ;) Kan wel wat verwarming gebruiken in deze koude wintermaanden
Artiest Adri
Zeker een optie. Erg nieuwsgierig naar Ørjan, zijn producties zijn zwaar in orde.