Partyflock

Club Noa brengt jou in zomerse sferen

 

Club Noa brengt jou in zomerse sferen

gepubliceerd door , op
Club Noa brengt jou in zomerse sferen (afbeelding)
FeestLatin Flavour · A New Edition
LocatieNoa
Datumzaterdag 16 januari 2010
StadLeeuwarden
Het mag dan wel winter zijn, maar Club Noa brengt jou in zomerse sferen op Zaterdag 16 januari. Denk aan heerlijke Zuid-Amerikaanse stranden, cocktails, mooie vrouwen, mooie mannen, de zon hoog aan de hemel en ’s avonds de meest temperamentvolle muziek die er bestaat, Latin Flavour! Deze eerste editie in 2010 brengen D-Rashid, Michael Mendoza, Bassjackers en Praia del Sol onder aanvoering van MC Roga de vlam in de pan!

Latin Flavour is al jaren een succesvol concept binnen Club Noa. De opzwepende beats van drums, de warme klanken van de saxofoon en de gitaar, ze komen allemaal voorbij en zorgen ervoor dat Latin Flavour een concept is geworden met een geheel eigen sound.

D-Rashid pakt graag zijn trommelplaten voor Latin Flavour in Club Noa. Zijn sets altijd energiek en hij wordt ook welleens de koning van de latin house genoemd. Deze koning van de latin house ramt de latin dwars door de speakers van Club Noa. Een andere topper die ook komt draaien deze avond is Michael Mendoza. Het vriendje van Kim Feentra scoort momenteel nog dikke hit met “be without you”. Keiharde zagende beats en stampende latin trommels, daar zorgen de Bassjackers wel voor. Deze Nope is Dope residents weten wel hoe je een feestje bouwt.

Iemand die altijd de zomer in zijn bol is Club Noa resident dj: Praia del Sol. Met zijn sexy beach house zullen spontaan de palmbomen uit de dansvloer omhoog schieten. Aan de club zal het zeker niet liggen deze avond. Latin Flavour wordt al sinds het begin gehouden in de beste club van Nederland: Club Noa. Deze supertoffe lokatie in combinatie met de vette line up mag je niet missen!

Zaterdag 16 januari neemt Club Noa je weer even terugkeren naar dat warme zonnige oord waar je zo naar verlangt. Come and feel the Latin Flavour!

3 opmerkingen

verwijderd
hebben ze nou eens daar de airco ondekt of is het nog steeds ik zweet me rot daaro..­
hahah ja idd super warm daaro:O
verwijderd
de naam zegt het al club noa is HOT dat is het daar zeker...­foi...­