Partyflock
 
­ Nederland

La Fête Carnival start de early bird kaartverkoop

gepubliceerd door , op
Carnaval is in aantocht en dat brengt dit jaar een overweldigend spektakel met zich mee. Het is alweer een tijd terug dat er grote namen stonden in ’s-Hertogenbosch, laat staan een feest wat het groots aanpakt. Dit jaar brengt grote verassingen. Stof jouw tijgertjespakje, brilsnorren en gympen maar af want La Fête Carnival introduceert een driedaags festival waarbij alle remmen los gaan.

La Fête Carnival strijkt op 13,14 en 15 februari neer in een van de meest authentieke locaties in hartje ’s-Hertogenbosch, de Talent Factory. Op loopafstand van centraal station en het centrum herbergt deze oude ijzerfabriek een rauw en industrieel karakter dat in stijl wordt omgetoverd tot een extravagant schouwspel van carnaval op z’n best!

Carnaval is het feest van het jaar, waar alles mag en alles kan. La Fête Carnival geeft jou dan ook niets minder dan de grootste troubadours, narren, clowns en dweilorkesten! Zo staan Sunnery James en Ryan Marciano klaar om je avond onder te dompelen in braziliaanse sferen en Afrojack brengt dirty vibes mee. Ook Quintino en Lucien Foort komen onze locatie ombouwen tot de plaatselijke kermis van housegeluiden. Alles is uit de kast gehaald om carnaval dit jaar naar een hoger plan te trekken.

Voor de liefhebbers van techno en minimal zijn er 3 buitengewone concepten aangetrokken om de tweede zaal te vullen. Zo zal Spacerijen De Man Zonder Schaduw meenemen en ons laten genieten van zijn melodieuze platenkeuzen. Ook mogen wij underground talenten zoals Erik Heijting verwelkomen in het zonnige zuiden.

Kortom 3 dagen lang carnaval met meer dan 20 dj’s! Kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.easyticket.nl (12 euro). Je kunt bovendien nu profiteren van early bird kaarten die toegang verschaffen tot alle dagen voor €28.

8 opmerkingen

Carneval is het feest van het jaar, waar alles mag en alles kan

Dat feest ken ik helemaal niet...ik vier alleen carnAval! ;-)
 
Inderdaad Kinesis..Carneval ken ik ook niet.
La Fête Carnival slaat trouwens ook nergens op...ook in het Frans is het gewoon Carnaval.
Verder ben ik het niet eens dat met Carnaval alles kan en alles mag...jammer genoeg denken de Carnaval-touristen die als een ware invasie van boven de rivieren elk jaar hier naar toe komen daar vaak wel zo over.
Leuk idee om met carnaval iets anders te organiseren, maar denk dat 3 dagen achterheen techno/electro wat teveel van het goeie/zelfde is.
De eerste dag ga ik waarschijnlijk wel kijken...de andere dagen ga ik lekker de stad in om met eigen volk te carnavallen :cheer: de meeste carnaval-touristen zijn dan weer gewoon aan het werk (boven de rivieren).
Eerlijk is eerlijk, de line-up is geweldig (Y) en dat 3 dagen lang maar denk inderdaad ook dat de echte Bosschenaren in de stad aanwezig zijn om te carnavallen! (Y).
Mocht ik de hoempapa muziek beu zijn dan is dit zeker een optie!!
laatste aanpassing
Touchee voor beide :respect: Line-up is super, maar waarom nu met carnaval :-S ????
Very bad french :s

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 8 januari 2010 om 16:19:
Frans is het gewoon Carnaval.

:yes:
laatste aanpassing
Werkzaam bij NTertainment
Lachen voor in Den Bosch wellicht even kijken maar wie organiseert dit?
Uitspraak van the eXtreme op vrijdag 8 januari 2010 om 21:59:
Line-up is super, maar waarom nu met carnaval ????

We vonden dat het tijd werd voor een leuk feest met nog leukere muziek :)!

En dat voor 12 euries per dag...

Overdag lekker schreeuwen en gek doen in Den Bosch, 's avonds niet eens hoeven te verkleden, want iedereen gaat ook hier lekker verkleed door op vette muziek. Dat is de gedachte achter dit feest :).