Partyflock
 
­ Nederland

Ravebaar Nederland Partycongres in studio 80

gepubliceerd door , op
Onder het mom van "geen woorden maar daden" en "raven doet leven" zal op vrijdag 8 januari de eerste editie plaats van een splinter nieuw Ravebaar Nederland Partycongres concept dat vorm krijgt in de gedaante van een heus partycongres.

Dat Ravebaar Nederland het afgelopen jaar van zich heeft laten horen moge duidelijk zijn. Na verschillende acties is de naam gemaakt en om dit te vieren is er besloten om het nieuwe jaar direct goed te beginnen door middel van een feestelijke nieuwjaarsrave. Dit betekent dat er deze avond geen politieke statements zullen worden verkondigd maar dat de ravebare daad bij het woord wordt gevoegd en er een ouderwetse klapfestijn staat geprogrammeerd waar de grootste Mokumse rouwdouwer nog mee uit de voeten kan. Na een aantal fraaie Ravebaar Nederland acties die allen gericht waren op het verbeteren van de ravebaarheid der Nederland is het nu tijd om uit een ander vaatje te tappen en om terug te gaan naar datgene waar het uiteindelijk allemaal om te doen is. Namelijk dansen, springen, chillen en ouwehoeren om zo samen met je kompanen en kompaninnen het goede leven te vieren.

Na kort overleg was er in principe maar een enkele locatie die echt in de smaak viel. Te noemen. De Amsterdamse katalysator van het nachtleven en de enig club in Nederland die echt zijn nek uit steekt met gewaagde vaste concepten als "24 hour Partypeople, Sunday Spirit en andere topfeesten waarmee ze een belangrijke bijdrage leveren aan het Amsterdamse "Wir machen Weiter" gevoel. Natuurlijk hebben we het hier over "Studio 80". Met man en macht wordt er vanuit dit ravers bolwerk gewerkt aan een ravebaarder Amsterdam en als geen ander heeft Studio 80 het afgelopen jaar te maken gehad met de pietluttigheid van de wet.

Maar met een feest en een club is er natuurlijk nog geen rave. Daarom zijn er een aantal hele vette artiesten uitgenodigd om het geheel danstechnisch af te toppen. Met een dikke live set van Grote Prijs winnaar Pitto, die in februari zijn definitieve doorbraak bezegeld ziet met een optreden in de Berlijnse Panormabar en dj sets van Eric de Man en Aron Friedman is de grote zaal in ieder geval in goede handen. In de achterzaal wordt het daarnaast ook erg goed te toeven met een diepzeeduikers festijn voor gevorderden waar zelfs Allstar en zijn snorkel vriendjes nog een ommetje voor zwemmen. Brent Roozendaal en Monokreck a.k.a Scarfraver zijn allebei niet vies van een feestje. Deze nacht zullen zij in de achterzaal hun meest door-getripte dansplaten meenemen zodat het daar ook vroeg zal broeien.

Het feest is er, de club is er, de muziek is geregeld. Rest er eigenlijk nog maar een ding en dat is natuurlijk het publiek. Want een rave zonder ravers is als de dominee zonder kerk en als een boom zonder blad. Daarom roept Ravebaar Nederland iedereen op om te komen. Want een ravebaarder Nederland begint bij jezelf. Met een zeer schappelijk entreeprijsje en alle bovengenoemde elementen kan het niet anders dan een heel fijn feest worden. Tenslotte nog dit. Mocht je je geroepen voelen om dit nobele initiatief een hart onder de riem te steken. Steun Ravebaar Nederland dan met een bijdrage van 1,50 euro door een SMS met 'RAVE ON' te versturen naar 5757!" Want een ding is zeker. Die ravolutie is op komst! Mis het daarom vrijdag niet!

5 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
:respect: wanneer kunnen we stemmen? :)
Goed initiatief!

Ben wel nieuwsgierig wat RN nou concreet gaat doen? Protest mars rave? mega sit down op de Dam? Stadsdelen achter hun reet aan zitten om een actief nachtelijk dansbeleid op te stellen ?
Uitspraak van BASS-ADDICT op donderdag 7 januari 2010 om 23:16:
De stub heel snel in ere herstellen

Dat kan de Stubnitz zelf wel doen. Stubnitz krijgt geen voorkeursbehandeling van de gemeente, en er zal nu alleen nog maar meer op worden gelet. Logisch.
Hoop ook dat die terugkomt, we'll see.
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Full Support!!!

Ik sms me duimen kapot ;)
laatste aanpassing