Partyflock
 
­ Nederland

Club Bizarre @ The Sound Haarlem

gepubliceerd door , op
Club Bizarre @ The Sound Haarlem
1 oktober 2003
Het is bijna zover! Vrijdag 10 october zal in de Haarlemse discotheek The Sound de eerste editie van Club Bizarre plaatsvinden, georganiseerd door Flexcitement. Op dit feest zullen tussen 22.30 en 05.00 de hardere muziekstijlen gedraaid worden, hardstyles dus. Van hardtrance en harddance, via hardstyle tot en met hardcore en oldskool!

De DJ tijden van deze avond:

Raoul Coolman: 22.30-00.30
Haarlems talent dat nu vaak in de Haarlemse Kater draait, en in het verleden o.a. op HouseQlassics en in Club X achter de wheels of steel gestaan heeft. Hij warmt de zaal op met uplifting hardtrance/dance.

Paul-De: 00.30-02.30
Deze upcoming DJ heeft o.a. QlubTempo onveilig gemaakt, en onlangs nog de decks bemand op Hardventure. Hij neem het over van Raoul met een knallende hardstyle set!

Toyax: 02.30-05.00
Thomas draaide onlangs nog op Ultrashock, en zal vanavond Club Bizarre met een waanzinnige oldskool/hardcore set op een spectaculaire wijze afsluiten!!

Kaarten zijn te koop voor slechts 7 euro bij Cafe de Gooth, op de Botermarkt in Haarlem. Hier is voor gekozen omdat deze kroeg (om de hoek bij The Sound) geen fee rekent. Aan de deur ben je 8 euro kwijt.

7 opmerkingen

nou mense allemaal komen he ;) gaan we haarlem ff gek maken
laatste aanpassing
hmm ik ving zoiets op in de shop vanavond "willie wortel, kruisweg" van een gozer die ik ken van teras :) misschien dat ik wel ff langs kom.
Aan de promotie kan het niet liggen...
 
Zeker de moeite waard, gewoon komen als je van de hardere stijlen houd.

Er staat jullie nog wat te wachten ;)

See you there
 
Ik kan helaas niet maar iedereen heel veel plezier daar!!! Ik weet zeker dat het een topfeest wordt!!! Kusss Angela
 
kijk weer een goed feest...mensen komen duzz!!!!
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
ziet er zekers goed uit!!

oldstyle en hardcore met Toyax