Partyflock
 
­

Noize keert terug in Dynamo

gepubliceerd door , op
Industrial hardcore, schranz en drum’n’bass in Dynamo. Het klinkt zo vertrouwd, maar eigenlijk worden er pas sinds twee jaar geleden experimentele hardcore-feesten georganiseerd in het grootste jongerencentrum van Nederland door de vrijwilligers van Dynamo GBBR. Op 5 februari is er weer een editie met onder andere The Outside Agency.

Industrial hardcore, schranz en drum’n’bass in Dynamo. Het klinkt zo vertrouwd, maar eigenlijk worden er pas sinds twee jaar geleden experimentele hardcore-feesten georganiseerd in het grootste jongerencentrum van Nederland door de vrijwilligers van GBBR. Op 5 februari is er weer een editie met onder andere The Outside Agency.

Noize
Toen er twee jaar geleden voor de eerste keer werd uitgepakt met experimentele hardcore in Dynamo werd een nieuw concept geboren. Na de eerste edities (GBBR, GBBR en GBBR) splitsten de experimentele feesten zich af tot een nieuw concept: Noize. Inmiddels een begrip in Eindhoven en verre omstreken, met een lijst acts die binnen twee jaar tijd al indrukwekkend genoemd mag worden. Dat de experimentele hardcore nog altijd populair is in het zuiden des lands bleek wel tijdens het Dynamo GBBR Nieuwjaarsfeestje, waar de Noize-zaal steevast de drukste zaal was.

Volgende editie
Op vrijdag 5 februari vindt alweer de volgende editie van Noize plaats. Gezien februari voor iedereen onder de rivieren al duur zat is met carnaval voor de deur, is deze editie van Noize gratis toegankelijk. Zoals men gewend is van Dynamo zal een act van formaat deze avond muzikaal mee ondersteunen en deze keer is wederom gekozen voor The Outside Agency! Na hun zeer goed ontvangen optreden in december 2008 was het niet meer dan logisch dat The Outside Agency terug zou keren in Dynamo. The Outside Agency kan terugkijken op een succesvol 2009 met onder andere veel releases zoals het Thunderdome anthem, en het uitbrengen van een mix-cd.

Naast The Outside Agency zullen de bekende Eindhovense residents deze avond verder van hun visie op de experimentele hardcore voorzien. A-Dronix, Antrax, Artek, Endonyx, JDC en Senz zullen laten merken dat je niet alleen maar bekende namen hoeft te boeken om een avond muzikaal te laten slagen. Er is besloten om alle Dynamo GBBR feesten vanaf heden plaats te laten vinden in de grote concertzaal van Dynamo. De vrijdagedities zullen op een dusdanige manier worden aangekleed en ingedeeld dat er een intieme sfeer gecreëerd wordt die de muziek en sfeer ten goede komen. Zo wordt bijvoorbeeld het podium in de zaal geplaatst, zodat het publiek en de artiesten meer interactie hebben.

Line-up:The Outside Agency, A-Dronix, Antrax, Artek, Endonyx, JDC, Senz.

Deze editie van Noize is gratis toegankelijk. Dynamo is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Dynamo ligt op ongeveer 7 minuten lopen vanaf het station, en door de aansluiting op het nachtnet rijden er de gehele nacht treinen richting Den Bosch, Utrecht en de Randstad. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van Dynamo. Voor parkeermogelijkheden wordt geadviseerd om de ANWB-borden te volgen. Het navigatieadres voor Dynamo is Ten Hagestraat 11, Eindhoven.

9 opmerkingen

Zeker aanwezig:D
The Outside Agency :respect:
 
Antrax

Dynamo

TOA

Aanwezig :yes:
 
jeej :CHEER:

Al stond t al een maand (of twee) in me agenda
laatste aanpassing
TOA TOA TOA TOA TOA :woop:
Staat noize voor schranz??? dacht dat het schranzig concept daarvoor was en noize zich meer richtte op frenchcore tekno, uk, e.­d.­
Snq
Werkzaam bij Inner Vision
Uitspraak van BASS-ADDICT op maandag 11 januari 2010 om 11:25:
Staat noize voor schranz??? dacht dat het schranzig concept daarvoor was en noize zich meer richtte op frenchcore tekno, uk, e.­d.­

Noize is het experimentele hardcore concept in Dynamo. Daaronder valt alles tussen schranz en terror, met de focus op industrial hardcore.