Partyflock
 
­ Nederland

300MPH start met Loco Dice

gepubliceerd door , op
300MPH start met Loco Dice
6 januari 2010
Superlatieven schoten aan alle kanten te kort na het bezoek van Loco Dice aan 300MPH/Catwalk in Rotterdam tijdens zijn ‘Under 300 Tour’ in februari 2009. Algemeen wordt deze avond nog steeds bestempeld als veruit de beste Catwalk avond tot nu toe. En terecht, want de Tunesische Duitser hield de tunnel zeven uur lang in zijn greep en draaide misschien wel zijn beste set ooit als je op de reacties van zijn fans af mag gaan. En zo’n avond verdiend natuurlijk een waardige vervolg en dat komt er ook want 300MPH heeft weer hard zijn best gedaan en haalt Loco Dice op vrijdag 29 januari terug naar de Catwalk voor wederom een set van minimaal vier uur, maar afgaande op afgelopen keer kan dat best wel eens veel langer worden.

Loco Dice behoort tot de buitencategorie techno dj’s. Iets dat recentelijk nog onderstreept werd door de lezers van één van de grootste internationale dancesites - het Britse Resident Advisor- want zij zetten de Duitser op nummer vier in de top 100 dj’s van 2009. Hiermee liet hij namen als Sven Väth, Laurent Garnier en Dubfire achter zich. En dat is ook wel logisch want 2009 was een top jaar met gigs op vele grote festivals en feesten over de hele wereld waar hij zich steevast ontpopte tot de absolute smaakmaker. Maar eigenlijk draait hij nog steeds het liefst in kleinere clubs en intieme locaties buiten. Daarom is de Rotterdamse Catwalk ook de perfecte locatie voor een lange set van Loco Dice. De intieme setting en het dikke geluidssysteem zorgen ervoor dat hij optimaal tot zijn recht komt. Zijn lovende woorden na zijn lange set in februari onderschreven dit nog eens en vol verwachting wordt er door zijn grote schare fans dan ook uitgekeken naar 29 januari, want dat beloofd nu al weer een legendarische avond te worden.

Aan 300MPH head honcho Joey Daniel de eervolle taak om de Catwalk goed op stoom te krijgen voordat Loco Dice de decks voor de rest van de avond overneemt. En dat kan je aan hem wel toevertrouwen. Het gaat meer dan goed met de Rotterdamse held in wording. Zijn dj sets staan als een huis, iets wat hij onlangs nog in de basement van de Maassilo bewees met een magistrale set tijdens Time Warp, en zijn agenda loopt vol met dikke boekingen. Naast zijn dj bezigheden is Joey de laatste maanden ook erg druk in de studio en dat begint nu zijn vruchten af te werpen want zijn eerste EP komt binnenkort uit en voor het begin van het komende jaar staan er twee remixen en nog een EP gepland. 2010 belooft dus nu al een erg mooi jaar te worden voor Joey.

Voordat Joey de voormalige fietserstunnel op stoom brengt, moet de club eerst lekker opgewarmd worden en dat is voor Jeff Moore een kolfje naar zijn hand. Jeff is langzaam maar zeker bezig om zichzelf te scharen tussen het rijtje bekende Rotterdamse dj’s en weet met zijn kenmerkende groovy en funky sound precies hoe je een club stapsgewijs warm moet draaien op een avond als deze. Niet voor niets is hij een steeds vaker opduikende naam op vele feesten in de Maasstad en ver daarbuiten.

De vorige editie met Loco Dice in de Catwalk was strak uitverkocht en op de avond zelf waren er nog maar een paar kaarten aan de deur verkrijgbaar. Afgaande op het succes ervan, wordt er voor deze editie hetzelfde verwacht. Het is dan ook zeer aan te raden je kaarten tijdig te bemachtigen wat kan via Beatfreax of bij de Free Record Shop. Kaarten zijn 15 euro in de voorverkoop.

8 opmerkingen

Dice dice dice dice!!!!!!!!!

Ik snap niet waarom er niet gewoon KELDERKONING staat... En die tracks van je die zijn diep vriend, heeeel diep :D!

Zin an!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
heel fijne dj !
 
Artiest {SHOWLIST artist 44702, 68263}
Uitspraak van best of both worlds op donderdag 7 januari 2010 om 14:19:
ow ik las 300bpm :lol:

hhahaahaha same here!
joey daniel :respect::respect:

wat een koning op timewarp NL
iets wat hij onlangs nog in de basement van de Maassilo bewees met een magistrale set tijdens Time Warp,

:yes: echt.... wat een fking geniale harde set was dat met zwiepende boxen en mensen op de tafel
laatste aanpassing
 
De vorige editie met Loco Dice in de Catwalk was strak uitverkocht en op de avond zelf waren er nog maar een paar kaarten aan de deur verkrijgbaar.

Dat kan niet; OF het is uitverkocht ZONDER kaarten aan de deur of het was NIET uitverkocht MEt kaarten aan de deur :)

Anyhow: ZIN IN!