Partyflock
 
­

Hed Kandi NYE spectacular 2010 geheel uitverkocht · Laatste info

gepubliceerd door , op
The time has come! Aanstaande donderdag luidt Hed Kandi het nieuwe jaar in met een speciale editie in de Winkel van Sinkel te Utrecht. ‘The world’s most glamorous music and lifestyle brand’ pakt voor deze feestelijke gelegenheid groots uit met het thema: The glitterball 2010. Verwacht een overvloed aan glitter, glamour, Hed Kandi girls, delicious dancers en ecstatic entertainment.

De kaarten voor deze zinderende Nieuwjaarseditie zijn inmiddels helemaal uitverkocht en ook aan de deur niet meer verkrijgbaar.

Door het toevoegen van een extra zaal in de Winkel van Sinkel zullen 1500 bezoekers uit heel Nederland 2010 Kandi style inluiden. Zorg dat je er 'deliciously stylish uitziet' en geheel in het thema: Glitter, glamour & sparkle.

Let op: er rijden tot 20.00 treinen op oudejaarsavond. Vanaf 6.30 rijden er weer treinen vanaf Station Utrecht.

Geen kaartje weten te bemachtigen voor deze editie? Niet getreurd! Want op 6 maart 2010 viert Hed Kandi haar tienjarig bestaan met ‘the biggest Hed Kandi party ever’ in de HMH te Amsterdam.

Hed Kandi 10 YR Anniversary party
De Heineken Music Hall wordt voor deze grootse editie omgetoverd tot een glamorous nightclub. ’s Werelds grootste discobal zal dienen als stage voor de internationale Hed Kandi DJ’s en wereldberoemde live artiesten. Speciaal voor de wereldwijde 10 year anniversary van Hed Kandi wordt een superfuturistische stage ontwikkeld met de meest indrukwekkende visuele display sinds de Alive Tour van Daft Punk!.Be sure to get your ticket and become part of Hed Kandi history!

Ticketsale
Hed Kandi (worldwide) 10 year anniversary event vindt op 6 maart 2010 van 22.00 – 07.00 uur plaats in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Presale kaarten zijn nu verkrijgbaar voor € 35,- (ex fee) via HedKandi.nl, Ticketservice.nl en Heineken.nl. Voor VIP mogelijkheden mail naar info@hedkandi.nl.

Proef hieronder alvast de unieke uitgelaten Hed Kandi sfeer:Check voor meer info: www.hedkandi.nl