Partyflock
 
­ Nederland

Len faki, Andre Galluzzi en Reboot live @ Never on Tuesday?

gepubliceerd door , op
Drie Deutsche meisters
Wie kan zich afgelopen zomer nog de waanzinnige editie van Steam Beach herinneren bij De Karavaan in Scheveningen? Wie herinnert zich nog de Cocoon After tijdens ADE in Club Home? Stuk voor stuk evenementen die gedragen werden door de onmiskenbare muzikale kwaliteiten van één van de meest vooruitstrevende artiesten afkomstig uit Duitsland, André Galluzzi. Vaak genoeg weet de beste man van geen ophouden waardoor zijn lange sets ook in Nederland een begrip geworden. De grote zaal in Watt is vanavond het podium van een minimaal drie uur durende slotset. En wie weet heeft Andre nog een leuk najaarsgeschenkje voor de Nederlandse fans in petto?

Len Faki is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een absolute wereldster. Een graag geziene gasten bij Awakenings en kan inmiddels teren op een hele grote schare fans in Nederland. Met een verworven residency in de Berlijnse Berghain en eigenaar van befaamde ‘cutting edge’ labels als Podium en Figure staat Len Faki vandaag de dag te boek als een absolute headlining artiest op ieder techno evenement. Op Koninginnenacht stond hij voor het laatst in de Watt en liet hij de basement compleet exploderen. Dit kunstje wil hij graag nog een keertje overdoen.

Als er een award moet worden uitgereikt voor “meest verworven sterrenstatus van 2009” dan kom je al heel snel uit bij Frank Heinrich oftewel Reboot. Optredens in Cocoon Frankfurt, Fabric London en Womb Tokyo zijn inmiddels aan de orde van de dag. Reboot is dit jaar toegetreden tot Aether, het nieuwe collectief van Luciano. Reboot ‘live’ is een genot om op te dansen. Hij omschrijft zijn eigen stijl als ‘complexe polyritmische architectuur’ en wordt gezien als de grondlegger van het nieuwe ‘Frankfurt’ geluid. Komende dinsdag vertoont Reboot 1,5 uur live zijn kunsten aan het Nederlandse publiek.

Er werden al eens vaker succesvolle 1-2-tjes opgezet tussen de man achter het Rotterdamse Sound Architecture label en de man achter het Haagse Steam Beach collectief. Hier wordt natuurlijk gesproken over Joachim en Sander Baan. Twee artiesten van wie vele mensen afzonderlijk vinden dat zij nog steeds garant staan voor het echte underground gevoel en gezien worden als meest progressieve en toonaangevende DJ’s van Nederland. Het is een goed teken om te zien dat deze twee voorvechters van het eerste uur weer gezamenlijk op een line up zijn te vinden.

De visuals in de grote zaal in handen liggen van Fariatie. Fariatie had onlangs de visuele controle bij The Tribute of the Sun Tour van Luciano en maakt nu wederom haar opwachting in een grote show.

Pre-Party & After Party
Het jaar moet eindigen met de krenten in de pap, de kersen op de taart. Daarom organiseert Sound Architecture in samenwerking met Watt een heuse Pre-Party. Jeff Moore, Hilbert Stoon, Steven Pieters en Boris Ross vormen een perfecte afvaardiging om in een intiem gezelschap 2009 te evalueren en vooruit te blikken wat in 2010 komen gaat. Heb jij zin om hier bij te zijn? Kom dan tussen 20:00 – 23:00 naar het naastgelegen Café / Restaurant van Watt en laat je alvast in de juiste stemming zetten voor het geweld dat komen gaat in de nachtelijke uurtjes. Voor dit evenement heeft Watt een speciale daghap samengesteld. Voor slechts € 8,50 kun je gezellig mee komen eten (17:30 – 20:00 uur, reserveren gewenst).

En alsof het allemaal nog niet genoeg is, wordt Ravebaar Nederland flink getest. Sound Architecture sluit haar marathon evenement af met een officiële after party in de Catwalk. Aan Eloy de taak om de after te openen. Wat er hierna gebeurt, dat houdt de organisatie nog even geheim.

Sound Architecture heeft met Never on Tuesday? een dodelijke kwalitatieve line up geprogrammeerd. Eentje die er tussen het geweld van Kerst en Oud & Nieuw absoluut tussen uit springt.

Never on Tuesday?
20:00 – 23:00 | Pre-Party |Watt Restaurant | entree gratis
22:00 – 05:00 | Never on Tuesday? | Club Watt | € 12,50 ex presale fee
04:30 – 10:00 | After Party | Club Catwalk | € 5,00 aan de deur

Watt is prima te bereiken met het OV en ligt nog geen 300 meter verwijderd van Rotterdam CS welke is aangesloten op het nachtnet. Watt Rotterdam - West-Kruiskade 26 – 010 – 2179188 (reserveringen)

8 opmerkingen

Artiest Jones
Len Faki :respect:
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Fokking vet!!!!
Kan hier helaas niet bij zijn. :\
Diegene die wel gaan...veel plezier! (Y) Gaat wel lukken, denk ik zo.
kicke dit!!
Artiest Dimzen
2 dikke feesten op dinsdag.. niet normaal.
ben 'helaas' bij de andere. veel plezier hier :)
 
Uitspraak van Dim op vrijdag 25 december 2009 om 13:27:
ben 'helaas' bij de andere.

Jij bent gek! :D