Partyflock
 
­

Hed Kandi met de Kerst in Club Soho

gepubliceerd door , op
afbeelding Hed Kandi met de Kerst in Club Soho
FeestHed Kandi · Christmas Special
Datumzaterdag 26 december 2009
LocatieClub Soho
On the second day of Christmas Hed Kandi gave to me…een uitzinnige Christmas special in de fonkelnieuwe Club Soho in Roermond. De reizende international Hed Kandi karavaan maakt deze zinderende kerstnacht haar debuut in het Zuiden des lands en verruilt de Christmas carols voor de ‘funkiest sounds around’. Maak je op voor de allerbeste Hed Kandi sounds, internationale Hed Kandi residents, uplifting live musicians, Heavenly Kandi girls en spectaculair Hed Kandi decor en special effects.

Hed Kandi zag in 1999 het levenslicht in Londen als compilatielabel en veroverde binnen no time de harten van menig houseliefhebber met haar deliciously feel good house. Het clubfenomeen staat voor ‘beautiful people in beautiful places’ en geeft dan ook feesten over de hele wereld op de meest exclusieve locaties; waaronder Londen, Ibiza, Antwerpen, Barcelona, Dubai en Bangkok.

A decade of decadence: dit jaar viert de koploper in de clubscene haar 10 jarig bestaan. En dat zijn: maar liefst 95 compilatiealbums, 900 feesten in meer dan 50 landen met 1.5 miljoen bezoekers per jaar. Dit wereldwijde 10 jarige bestaan wordt volgend jaar groots gevierd met ‘the biggest Hed Kandi party ever’ in de Heineken Music Hall op 6 maart.

Hed Kandi Christmas Special
Hed Kandi heffen deze feestelijke avond het glas met Hed Kandi residents Andy Daniels en Steven Quarré. Andy Daniels, in zijn thuishaven Manchester liefkozend Big Danny genoemd, weet met zijn tomeloze energie en een "hands up", opzwepende mix ieder publiek te bespelen. Naast zijn drukke Hed Kandi DJ schema duikt hij regelmatig de studio in met Hed Kandi maatje David Dunne. Dat deze samenwerking zijn vruchten afwerpt bewijzen de remixes van tracks van Simply Red, Robin S en Warren Clarke en het mixen van the Hed Kandi World Series Brazil.

Nederlands enige officiële Hed Kandi resident Steven Quarré vertoonde zijn kunsten onder meer in Vancouver, Parijs, Londen, Barcelona, Dubai Geen enkele locatie is deze rising star te dol. Zo draaide hij onlangs nog op een berg van 1500 meter hoogte maar ook midden in de woestijn. Wanneer hem gevraagd wordt wat zijn favoriete gig is tot nu toe, antwoord hij meteen volmondig met: 'Space' op het partyeiland Ibiza, waar hij dit jaar twee keer mocht optreden. En om dit muzikale plaatje compleet te maken openen de Amsterdamse Hed Kandi veteranen Ace on sax en MC Choral met hun zwoele klanken de poorten van de Hed Kandi hemel. Hierin mogen de Heavenly Kandi danseressen natuurlijk niet ontbreken met een spectaculaire show.

Na de stijf uitverkochte ‘Grand Opening’ van Club Soho afgelopen maand heeft deze fonkelnieuwe club bewezen hip & happening te zijn. Koop kaarten voor de Hed Kandi Christmas special via www.hedkandi.nl voor 10,- (presale; ex fee). Aan de deur zijn er kaarten verkrijgbaar voor 15,-.

Voor de Hed Kandi feeling check deze trailer.

2 opmerkingen

Ziet er goed uit die nieuwe club zoals ik het op de foto's zie.­ Binnenkort toch maar eens kijken.­
MvDJ
Artiest Ed live, MvDJ
­

Flauw ik weet het, kon het niet laten :p