Partyflock
 
­ Nederland

Sexy Motherfucker NYE @ Harders Plaza

gepubliceerd door , op
Met oud en nieuw komt Sexy Motherfucker op bezoek in Harders Plaza. Na alle in 2009 uitverkochte edities start SMF het jaar 2010 in Harderwijk. Om New Years Eve extra glans te geven is de dresscode ‘White’. Natuurlijk neemt Sexy Motherfucker weer een aantal dj’s mee die een succesvol jaar achter de rug hebben.

Quintino bijvoorbeeld, die met zijn knallende sound een perfecte headliner is voor een New Years Eve-event.
Ook Tony Cha Cha is van de partij. De man heeft laten zien dat hij niet alleen goed kan remixen en dj’en, ook zijn eigen producties zijn goed ontvangen. De Afro Bros mogen ook niet ontbreken tijden NYE in Harders Plaza. Dit duo heeft het afgelopen jaar op verschillende Sexy Motherfucker events gedraaid. Hun eigen sound en enthousiasme heeft geleid tot een stroom aan positieve reacties.
Lucky Charmes heeft ook een goed jaar achter de rug. Eén van zijn hoogtepunten was de remix voor Robin S’ ‘At my Best’, die hij samen met Tony Verdult heeft gemaakt. De talentvolle JoeySuki maakt de line-up in de main area compleet. MC Booghse, MC Knowledje, MC Pryme en MC Awi zijn de hosts. In area 2 draaien de volgende Urban Motherfuckers: Lil C, G-Licious en Mixmaster J.

New Years Eve heeft altijd een magisch iets. Om dat speciale gevoel extra kracht bij te zetten is er een exclusieve dresscode in het leven geroepen: Sexy white. Een witte outfit doet het dus goed deze nacht, maar broeken, rokjes en schoenen mogen eventueel in een andere kleur zijn. Gedurend de gehele avond kun je genieten van vuurwerk, champagne, dance & show acts en diverse entertainment. Vanwege dat nieuwe jaar mag Sexy Motherfucker extra lang doorgaan. Harders Plaza is geopend van 00.30 en sluit om 06.00 uur. De entree bedraagt € 15,00. Tickets zijn verkrijgbaar via de bekende voorverkoopadressen en via de sites www.hardersplaza.nl en www.sexy-mf.com.

Promo video


Line up
Afro Bros
Awi
Boogshe
JoeySuki
Knowledje
Lucky Charmes
Pryme
Quintino
Tony Cha Cha

Urbanarea
G-Licious
Lil C
Mixmaster J

Presale
Voorverkoopkaarten zijn online te bestellen via www.hardersplaza.nl ,Freerecordshop of bij alle Belcompany winkels

5 opmerkingen

een poes met een flesje. :
:-D
laatste aanpassing
.............................
Eerst de 24ste @ Zenith in Venray. Sexy motherfucker vs. nope is dope. Daarna knalluh we door naar het eind van 2009
Uitspraak van :bounce:TUMTUM:bounce: op woensdag 16 december 2009 om 11:32:
Eerst de 24ste @ Zenith in Venray. Sexy motherfucker vs. nope is dope. Daarna knalluh we door naar het eind van 2009

Spammer :[